onsdag 24. februar 2010

Nyanskaffelser!

PICT4492

 
Hostesaft og nesedråper fra Apotek1 avd Porsgrunn

Ibux, Paracet og Doc Halselinser fra Meny

Papirlommertørkleder fra Kina

og kaffe/sjokolade drikk fra kjøkkenskapet..

Synes bare at fargene satt et nydelig preg på stua, de får meg i GODT humør og til å lengte etter våren enda mer!!

…enig?…

PICT4467 

Trøsteroser…

PICT4472

Men sola skinner igjennom vinduet, vi tenner lys, ser filmer, MANGE filmer, kryper oppi senga og leser bøker, og koser oss litt ekstra :) Morgendagens planlagte skitur med mor i huset og de tre eldste må vi bare droppe, istedet blir det en liten tur til leketøysbutikken å snoke litt. Bolig Pluss og roser til mor og litt leker til barna, så var denne ferien reddet også.. til tross for en mamma og 4 små poder med rennende neser og verkende kropper. Eldstemor har klart seg til nå, og har vært til stor hjelp her i dag. Jeg har virkelig fått ei jente som tar ansvar helt på egen hånd, og som har barnetekke til 1000!!  <3 Utrolig hvordan hun hansker en bestemt 2 åring, og en liten baby som vil bli vugget :)

PICT4479

Å ja, når vi er inne på baby… SE hva min gode snille storesøster kom med! Nusselige tøffelsko til lille Frida Othilie :) De er altfor søte til å ligge i skuffen når de ikke er i bruk- så de står på pynt i skapet!! Og ikke nok med det, hun hadde strikket smekker, vester et par sko til og oppvask kluter! Er det ikke bare gøy å få slike ting helt sånn uventet??  Du er en fantastisk søster Ruth! ;)

PICT4490

 

PICT4507

Nå er det helt stille i alle sengene kan jeg høre, så da er det bare for mor å tulle seg inn i dyna igjen..Ingen ting er så stille som en stue full av barn!!…

…når de er i seng…;)

God vinterferie til du som er innom, håper dere koser dere, nyter deilig vær og spis gjerne en liten appelsin for meg på skituren din…

Og for ordens skyld..behind the scenes..

PICT4498

Hilsen (i fare for å smitte noen) Merethe

fredag 12. februar 2010

Summertime..

 

 IMG_0290

IMG_0294

IMG_0357

IMG_0366

IMG_0367

IMG_0388

IMG_0375

IMG_0392

IMG_0421

IMG_0456

I mangel på kamera og kreativitet vil jeg ønske dere alle en RIKTIG GOD HELG med disse bildene tatt i Blaavand i Danmark i sommer.. Jeg lengter etter sol, saltvann, brune små lanker,og alt som hører til.. Nå er jeg forsynt! Og synes det er nok med raggsokker og store te-kopper!

Award_rose_[1][2] Og jeg har fått award!! Tusen takk Silje- du skulle fått en hel haug av disse av meg, fordi du er helt unik, men siden du allerede har den vil jeg gi den til deg Anne-Grete, fordi du også er helt unik! Og fordi jeg er så glad for å ha deg som veninne! Veldig glad i deg :) Anne –Grete har en nydelig mammablogg, og er utrolig flink med guttene sine! Du er en god mamma! :)

Her er det ei lita trulte som vil ha mat, to andre trulter som krangler om en ballong og ei som står å ser på meg med morske øyne. Hun synes det er høyst uakseptabelt at jeg sitter å blogger når lillesøsteren hennes vil ha mat!!

Best å gjøre som hun sier… For ellers vanker det ikke noe Lørdagsgodteri på meg visst. Huff og huff…

 

søndag 7. februar 2010

Søndag på Lillegården

Deilig Søndag.. Sola skinner fra klar himmel, og temperaturen er fin!

De tre eldste har vært med pappaen på søndagskolen, og 2 åringen, tullemor og jeg har kost oss her hjemme. I løpet av formiddagen rakk vi å rydde, rote igjen, se på Per Pussling og ha en par lange samtaler om hvorvidt sokkene skulle være på eller ikke. Gjett hvem som vant…

PICT4421
Det har kommet en gardin opp i løpet av dagen på verandadøren, noe jeg forøvrig har tenkt på noen år.. (?!)

PICT4376

PICT4391

PICT4395

..også har det kommet inn noen små elementer av blått i den ene stuen. Egentlig ganske flott farge! PICT4372

PICT4387

Håper dere har en flott Søndag! Her skal kjøkkenet ryddes etter søndagsmiddag, også skal vi ut hele gjengen og få oss litt frisk luft! Vi skal putte noen kanelboller og pilkeutstyr i sekken, og rusle ned på fjorden.. :) 

fredag 5. februar 2010

Helt nydelig....


Vi fikk fintfolk på besøk i går! ;) Silje kom med blomster og gaver for å se på lille Frida Othilie..

Se på denne fantastiske buketten med ranunkler og lyserosa tulipaner!

PICT4316

I tillegg fikk Frida denne skjønne bamsen fra mexx, og en utrolig søt kjøle fra Zara! Barna fikk brettspill, og sannelig vanket det ikke både sjokolade og deilig velduftende såper også…

Tenke seg til, det var rene juleaften her! Tusen,tusen takk Silje, jeg vet nesten ikke hva jeg skal si…

Det er vanvittig koselig å treffe andre som man får “connection with right away”-og skavla gikk uten stopp til over midnatt :)

PICT4324

Til og med kortet var gjennomført! Sjekk de søte tøflene :) Hadde ikke vært meg imot å hatt et par slike rosa nydeligheter til trultemor!

PICT4295

Den deilige dukka vår, fortsatt iført pysj kl 11 i dag. En skikkelig syvsover som sovner igjen etter mat og ren bleie på morrakvisten. Lucky me!!

Nå er det helg dere! Vi har bilen på verkstedet så her kommer vi oss ingen vei. Det vil si at det blir en rolig helg med masse innekos og sikkert en liten skitur for barna utenfor her. Ikke meg imot..

God helg- ta vare på de rundt dere, gi en noen gode ord, kjøp en blomst til noen som trenger det, eller rett og slett smil til vedkommede ved siden av deg i kassakøen når du handler til helgen! Det gjør så godt,og du gleder et hjerte sikkert mer enn du aner..

Klem

tirsdag 2. februar 2010

..an ordinary day, og fødselshistorie..

 Hei, bli med bort i kroken her så skal dere få se noe skikkelig søtt…

PICT4213 
Er hun ikke bare deilig..  Jeg elsker smilene hennes!! :)

PICT4153   PICT4165

PICT4223

PICT4235

PICT4231

( 2 små søtinger kjøpt hos Søstrene Grene for den nette sum av 10 kr! )

PICT4238

PICT4245

PICT4255

Bolig Pluss har ligget uåpnet i en bærepose i 5 dager..! :D Må si at det har aldri skjedd før.. Men i går fikk jeg endelig tatt det frem, og smuglest litt innimellom slagene :)

PICT4261

PICT4283

Hos noen er disse Carl Larsons figurene “ute”, men hos oss bor de inne året rundt! :)

PICT4278

..og selv om jeg har “an ordinary day” som overskrift og har friske nelliker rundt om i huset, kan jeg forsikre deg om at det ikke er daglidags :) Her har både halv visne roser og glisne eføy prydet stuene. Og etter overskriften å dømme burde jeg vel heller vist noen bilder av brukte bleier og gulpekluter. For det er nemmelig sånt noe det går i om dagen! BUT, I LOVE IT! :)

I sta fikk jeg også se at fødselshistorien min ligger på forsiden på babyverden. Du kan lese om den her om du vil :)

Ha en god uke alle sammen, med eller uten gulp!