fredag 25. november 2011

Den perfekte julestjernen..

 

..fra Trend collection fant jeg hos am design på Stathelle! Stor, dunkelt lys og sjekk det mønsteret! Love it!

IMG_0853

( Et bedre bilde kommer sikkert etterhvert, når det kommer sne som skjuler de store jordhaugene utenfor vinduet etter drenerigen ;) )

So long!

torsdag 24. november 2011

Et julepyntet kjøkken

 

IMG_0776

IMG_0779

IMG_0789-horz

IMG_0812-horz

Julepynten på kjøkkenet er den samme i år som i fjor, og som året før der.. Plasseringen også kan jeg se! Men vi snakker jo om julens tradisjoner! Jeg synes det er helt greit jeg :) Det blir bestandig litt nytt og litt flytting hit og dit i løpet av julen. En fin adventskrans har jeg også tenkt å lage meg.

Nå er julekassene satt vekk for en stakket stund, og erstattet med kofferter! HER skal vi feriere en ukes tid sammen med gode venner. Bare kose oss, slappe av og shoppe! :)

Ha det koselig alle sammen!

Klemmer!

Litt ekstra..

 

IMG_0639

Det er en av de morgnene hvor jeg tar meg litt ekstra tid til frokosten. Slurper i meg en cappuccino og leser avisen i fred og ro, fordi tuppehønene sto tidlig opp og spiste med de andre. En av de morgnene hvor kjøkkenet er ryddig og nyvasket og pyntet til jul! En morgen som gir en god start på dagen og som man må nyte og ta vare på :)

This is the day the LORD has made,

let us rejoice and be glad in it!   Psalm 118: 24

 

tirsdag 22. november 2011

Hvorfor ikke?

IMG_0636

Hvem har bestemt at man må vente til helgen med å pynte til jul? Nei, jeg vil pynte huset akkurat når jeg vil! ;) Og når jeg på toppen av det hele har en god grunn ( i år igjen) til å starte noen dager før, så gjør jeg det. Så det så!

IMG_0633

Og dessuten pleier jeg å bruke noen dager på å pynte, siden jeg tar det litt sånn innimellom.. Og vasker gjør jeg underveis. Nå er det lys i adventstakene på kjøkkenet og lys på stuebordet. I den andre stuen hersker det kaos, med julekranser i vinduene, juleting og rosa potter og rosa lysestaker i skjønn forening! :D hi hi, regner med at dere har vært borti det før ;)

Åh, dere lurer på om jeg har en gyldig grunn? Å jadda. Vi reiser bort til helgen, på en ukes ferie. Klart jeg må komme hjem til julepyntet hus?! Enige?

Nå: Nytt Boligpluss, en matbit og noe varmt i koppen.

Klemmer!

fredag 18. november 2011

En liten 10 minutters..

 

IMG_0505

Ingen ting er bedre enn en liten kosestund i sofaen med en nybadet og deilig 2 åring! Hun sitter sjeldent stille i mer enn 10 min men det er akkurat nok til å snuse og nusse litt :)

I helgen skal jeg få prøve meg som 8 barns mor! Jeg tar med meg barna og bosetter meg 10 min unna, hos søsteren til Erik. 8 barn under 10 år, det blir sikkert livat og veldig trivelig! :) Gubbendarius skal få være hjemme å isolere i kjelleren. Heldige han! Spørs hvor mye han får gjort når han først har huset for seg selv ;)

IMG_0500

God Helg!

onsdag 16. november 2011

Den lille slagbenken..

..Har fått seg et par strøk med maling, og jeg synes den ble fiin! :)

IMG_0478

 

IMG_0477

Nå: fyr i ovnen, nytraktet kaffe, lunsj og svigerinnebesøk!  Fint det og!

Kos dere i dag, klemmer!

søndag 13. november 2011

Farsdagsfrokost

 

IMG_0402-horz

 

IMG_0405-horz

 

IMG_0430-horz

 

IMG_0433-horz

I dag pyntet vi frokostbordet litt ekstra for å gjøre stas på han som vi er så utrolig glad i!! 

Ha en fin Søndag :)

fredag 11. november 2011

En kjedelig gang..

 

Den innerste gangen vår er smal og nokså steril og kjedelig. Det eneste jeg har plass til der er en sittebenk eller et smalt konsollbord. I påvente av et konsollbord står det en sittebenk der nå- men den er det ikke så lett å pynte opp på! (jeg kan jo ikke sitte der på stas hele dagen- ho ho)

IMG_0392

Her en dag fant jeg en gammel dør på loftet. Den har blitt pusset bittelitt på, også har jeg festet på litt hyssing og noen barnebilder av gemalen og meg.

IMG_0386

Nå får gjestene våre en bittelitt varmere velkomst iallefall! :)  Nå må jeg henge i og gjøre huset klart til vennebesøk i kveld.. Finnes ikke noe som er bedre!

Fin Fredag!

torsdag 10. november 2011

Finere!

 

cats2

Dette ble jo mye bedre! En godt brukt og hullete ullstrømpe fra Lisbeth Dahl gjør jo susen! Nesten så jeg vurderer å la det stå en dag eller to :)

See yah!

En snodig ide!

 

IMG_0359

Jeg fikk en snodig ide i dag.. Jeg puttet en lys-slynge i en glassvase og tredde en leggvarmer på! 

Ho ho!

Jada, bare le dere, men det lyste skikkelig fint altså!

Lover!

onsdag 9. november 2011

Hverdag

 

IMG_0329

Modelkitt,  en haug med tøy og pc`en med web tv, så jeg kan se på noe mens jeg bretter!

Typisk hverdag..:)

-Merethe-

tirsdag 8. november 2011

Lead me Lord

 

Lead me Lord, lead me by the hand
And make me face the rising sun
Comfort me through all the pain
That life may bring
There's no other hope
That I can lean upon

Lead me Lord
Lead me all my life
Walk by me, walk by me across
The lonely road that I may face
Take my arms and let your hand
Show me the way
Show the way to live inside your heart
All my days, all my life

You are my light
You're the lamp upon my feet
All the time my Lord
I need You there
You are my light
I  cannot live alone
Let me stay
By Your guiding love
All through my life

Lead me Lord
Lead me Lord
Even though at times
I'd rather go alone my way
Help me take the right direction
Take Your road
Lead me Lord
And never leave my side
All my days
All my life…

Kaffepause

 

cats

 

En liten og nødvendig kaffepause i kjøkkenkroken før foreldremøte, skolelekser og middagslaging!

Under vinduet  kan dere se den lille søte slagbenken jeg hentet sammen med bordet. Jeg har kun rukket å slipe den ned, men den er innmari god og koselig å sitte på mens jeg slurper i meg kaffen! :)

Fin Tirsdag!

fredag 4. november 2011

Fredagskveld

 

IMG_0304

IMG_0309

Da er Fredagen her!  :)  Frida spiser kvelds og lar kaninen få en slurp med melk,  vi andre skal kose oss litt senere når hun er i seng. Hun er verdens beste, men er ei skikkelig bråkebøtte ved bordet! ;)

Håper dere får en gooooo` helg!

Klem!

 

onsdag 2. november 2011

Nytt-gammelt bord til sofaen!

 

IMG_0280

Jeg hentet meg et gammelt bord i går jeg! Falt bare helt pladask :) Jeg har kuttet av litt av bena for at det skulle passe inn til sofaen vår. Og størrelsen er så fiiin, nå får jeg plass til både pynt, pc, og en kakaokopp ;) Men så lurer jeg på da vet dere, hva jeg skal gjøre med dette bordet..Jeg synes fargen på bordbena er nydelig, men er så redd for at det blir for mye  farger her.( Selv om jeg håper og tror at spisemøblene våre blir malt i en fin farge før jul) Dessuten er de ganske slitt (mere at malingen har skallet av, enn fin slitasje) Jeg tenkte å male de hvite..?

IMG_0286

Så var det bordplaten. Den synes jeg er skikkelig sjarmis! Den var pusset i forveien, men jeg tror jeg skal pusse den litt til. Problemet her er at jeg synes den ikke var så fin i fargen inntil sofaen! Gubben darius sier det bare er tull og tøys, men jeg vet ikke helt. Det er som om den skulle vært litt mere grå..Slik som den gamle tønnen, for den passer fint.  Så kjære dere, hva skal jeg gjøre nå?! ;) Male hele bordet hvitt? Beholde det som der er? Prøve å beise bordplaten med værbitt beis?  Hjelp meg litt her da!  ;)

Nå skal bordet få seg noen omganger til med salmiakkvann (ugh som det lukter), så skal jeg kanskje ta et strøk på en sittebenk jeg hentet i samme slengen. Og betale 600 kr  for sammen med bordet. Er da det er gøy å hendle vettu dere! :)

På Gjensyn!