mandag 4. april 2011

Bortgjemt på Fretex

 

IMG_4822-horz

Om Lørdagen var vi en liten tur på Fretex for å se etter bøker til barna. Nå var det 50% på alle bøker så barna plukket med seg en bunke hver :) De elsker å sitte og bla i bøker, og det er godt å kunne lande etter lang dag med en bok i hendene. Enten under dyna med leselyset på, eller oppi sofakroken med tepper og puter.  Jeg fant også noen gamle bøker jeg tok med meg hjem. Egentlig tok jeg de med for å putte de i hobbysakene, noen av de har en fantastisk skrift! Men denne ene skal få ligge helt urørt…IMG_4824

IMG_4820

En liten, sliten salmebok fra 1923.. Med navn og notater i, og et gammelt Jesuskort fra bestegutten Tormod. Fullstappet med sjel, og nydelige salmer..

9 kommentarer:

 1. Så fine bilder! Gamle bøker har en utrolig sjarm, og så herlig med lappen fra bestegutten! Måtte le litt når jeg så bildene dine, hvis du kikker på dagens innlegg i min blogg skjønner du hvorfor! Nesten helt like bilder:)Ha en fin dag!

  SvarSlett
 2. Wow. Da var du heldig. Slike skatter finnes ikke på Fretex her.
  Ønsker deg en fin dag
  Klem TOve

  SvarSlett
 3. Så nydelege funn! Det kortet fra "bestgutten" var jo berre heilt rørande, og litt vemodig at det har havna på fretex...men då var det godt det kom i dine hender ;) Ha ein god dag. Klem Kristina

  SvarSlett
 4. å så nydelig..det kortet. herlighet.
  Jeg kjøper også bøker på fretex..Men synes de er vel dyre..
  Nydelige bøker du har funnet!

  SvarSlett
 5. Så nydeleg! Rett og slett ein liten skatt, som du skriv både med utsjånaden OG innhaldet:-)Og tenk kor glad mor blei for det kortet i si tid...Har litt å sjå fram til,ja! Tusen takk for gratulasjon og fantastisk tips som må prøvast ut:-) Og det er verkeleg det største som er i ferd med å skje- gledar kon STORT!
  Ha ei velsigan veke med dine.

  SvarSlett
 6. Å så flott. Det lille kortet var bare nydelig. Spennende å gå på slike skattejakter.
  Nei det er ikke alle bøker en kan lage andre ting av. Noen er bare for fine.
  Ønsker deg ei god uke :)

  SvarSlett
 7. Ååå, for en vakker bok - og så herlig kort inni ♥ Så bra at det var noen som fant den som tar vare på den tenker jeg da;))

  Klem Line

  SvarSlett
 8. Oiii, så heldig du er som fant slike skatter!! For en koselig lapp! Dette var virkelig et kupp, ikke ofte man finner sånt.

  KLEM

  SvarSlett