torsdag 26. november 2009

Jeg kunne ikke dy meg..

 

Jeg som pleier å synes at jula begynner så altfor tidlig, har stått på hodet i kassene et par dager, og fått opp litt julepynt..Alt nå ja, sikkert litt i tidligste laget for noen. Men jeg har en unnskylding nemmelig! Hah- det er det ikke alle som har! Min bedre halvdel reiser til India og Kina til Lørdagen, og blir borte 2 uker.. Og lillemor i magen må få tøy og utstyr  vasket, gaver skal pakkes inn ( jeg er ferdig med ALLE!!- klapp på skulderen til meg) og det skal bakes og ordnes.. Så hva er vitsen med å vente med å pynte?? ;)

PICT2916

PICT2998

PICT2925

De små søte julefeene kommer fra den flinke danske designeren Jette Frølich, hun har utrolig mye yndig julepynt!

PICT2931

PICT2949

PICT2993

PICT3003

PICT3013

PICT3025

PICT3030

 

 

PICT3037

Denne lille søte frøkna fra Maileg fant jeg i Danmark, hun lå i en fyrstikkeske stakkar, men måtte få komme opp i en slede jeg hadde liggende.. Så kom både madrass, pute og strikkepledd mere til sin rett :)PICT3040

PICT3046

Nydelige tekstiler med fransk julevers, også fra DanmarkPICT3047

PICT3061

Her har jeg 4 lattermilde unger som sitter å ser Istid 3-den slår aldri feil! :) Lysene brenner i kriker og kroker, og jeg skal lage litt taco- på en helt vanlig hverdag! Men vi må kose oss litt før pappaen reiser i vei, må du skjønne :) 

Ha noen koselige dager med hodene oppi juleeskene, gleder meg til å se mange nydelige julehjem!

Klem Merethe

 

17 kommentarer:

 1. Se her ja..♥♥ Koselig a get..:-) Sitter her å smiler mens jeg kikker på alle de tingene du kjøpe i Danmark. Dukker opp manger gode minner.. Har jo ligget syk nesten siden vi kom hjem så noe julepynting har ikke jeg begynt med ennå, men kjenner jeg blir ganske ivrig av å se på bildene dine.. Du får ha lykke til med ukene uten Erik, også får du ringe hvis du trenger noe hjelp eller hvis vannet går..♥Hilsen Camilla♥

  SvarSlett
 2. Nydelig bilder, som gir herlig julestemning....og nå som jeg sitter å høre på en stjerne skinner i natt, så blir vel følelsen av den flotte tiden som venter oss komplett, ha en herlig torsdagskveld med taco....det smaker nok like godt, selvom det ikke er helg:)klemmer fra Monja

  SvarSlett
 3. Så kjempekoselig du hadde pyntet!! Kommer skikkelig i julestemning og blir inspirert;) Gleder meg til søndag, da skal jeg pynte litt. Ha en koselig førjulstid;) Klem Beate Flogstad

  SvarSlett
 4. DÅÅÅÅÅÅÅÅÅN!!!!!!Sååå masse lekkert!!Elskar ditt julehus!Rett og slett:)
  I fjor var eg og spenna klar!!Alle julegaver og alt som høyrer med var i boks til 1.advent..Planlagt keisersnitt 2.des og blei velsigna med vår prins:)Så no er vi i gang med å feire hans 1.bursdag:)
  Ønsker deg all lykke til med den lille:)
  Stor klem frå Astrid:)

  SvarSlett
 5. Å, så vakkert du har pyntet til jul! Nå ble jeg inspirert til å pakke opp julepynten min jeg også. Må si jeg er mektig imponert over deg som har pyntet hus, handlet gaver med baby på vei og fire fra før.. tar av meg hatten for den! ;) Ha en fortsatt trivelig kveld og en koselig førjulstid:)

  SvarSlett
 6. Lekkre stemningsbilder:)

  Klem Nina

  SvarSlett
 7. Så koselig at du la igjen hilsen hos meg, slim at jeg fant deg! Nå har jeg tittet på dine siste innlegg, og syntes du har en nydelig blogg ;o)
  Nydelige barn har du også! 4 stk + en i magen!!! Jeg er imponert!
  Her vil jeg gjerne tilbake, håper det er greit at jeg legger deg blandt favorittene mine?
  Klem J.

  SvarSlett
 8. ..slik at jeg fant deg!! Slim - huffda!! hihi

  SvarSlett
 9. Så nydelig du har pyntet Merethemor! Veldig stemningsfullt! Og vet du, jeg kan faktisk ikke skjønne at noen synes det er for tidlig å pynte. Det er jo under en måned til julaften, og snart desember! Men folk er jo forskjellige:) Her har vi hatt middagsgjester, og nå var det godt å sette seg ned litt:) "Snakkes" vel i morgen:) klem fra silje.

  SvarSlett
 10. Heisann!
  Du har SÅÅ fin blogg, ett utrolig gjennomført, hjemmekoselig og vakkert hjem, og fire (snart 5??) N Y D E L I G E barn! Når har du termin? Jeg elsker også barn, og skulle gjerne hatt femti.. nå har jeg to, så vi får se hva fremtiden bringer :)
  Nydelig julepyntet hjem ,men masse inspirasjon! Likte veldig godt den søte musen, godt du har ordnet en litt bedre plass til henne.. fniiis :-)
  Ha en kjempefin helg! Mange klemmer fra Ida

  og tusen takk for kjempefin og GLAD kommentar inne hos meg... *smiler*

  SvarSlett
 11. hahahahahaha.. herlig oppskrift - jeg tror definitivt jeg hadde klart å slappe av etter den handleturen, muligens hadde jeg krepert på halvveien :) Eller så hadde jeg vært så oppgiret at jeg hadde sydd meg en ny sofa - eller noe i den duren. :-)

  I januar ja.. så heldig du er! Jeg misunner alle med baby i magen, jeg syntes selv det er fantastisk å være gravid - også disse små nurkene.. sukk, det er så magisk, sånn helt i starten. Nå er jo William blitt stor - kryper rundt, reiser seg opp, full av livsglede og nysgjerrighet. Det er en fryd å følge dem på veien, barn er SÅ fasinerende!

  Vet du hva.. når du skrev at vi fulgte hverandre litt før - så kom jeg til å huske på deg.. da kalte du deg bare Fru.petersen, gjorde du ikke??

  Jeg legger deg straks til å bloggrollen min igjen, så vet jeg hvor jeg har deg ;-D

  Klem til deg.. haha, triller avgårde du! Been there done that.. men det har jo du også.. fniiis :)

  SvarSlett
 12. Så fine bilder! Du er flink!!! :) (Både til å ta bilder og til å pynte)

  Ha en god 1.advent!


  Vibeke :)

  SvarSlett
 13. Heisann, kjempeherlig blogg du har :)
  Så fine bilder og skjønne barn!! Utrolig imponert over alt du har rukket med 4 (snart5 barn i hus)
  Ønsker deg ei fin adventstid, her kommer jeg tilbake !!og håper det er ok at jeg legger deg til favorittene ??
  -Klem

  SvarSlett
 14. Hei igjen!

  Gikk du på.. hahaha. da har nok ammetåken slått inn.. man blir litt sånn mer likegyldig og naiv i forhold til det som skjer forbi ens eget.. hahahaha.. jeg er der jo enda jeg :-) Men så ammer jeg enda også *unnskyldning*

  Ja - mailegpynt - jeg elsker!! Det er sååå fint! Er så glad for at jeg fikk tak i disse trommene, skulle gjerne hatt en av de grisene du har - har tenkt på å sy selv - det er jo ikke så vanskelig da! Har sydd en av de store grisene - men den er grønnprikkete - så den minner mer om svineinfluensaen ;-D

  Ha en fin kveld! Nå er det snart køyen på meg!
  Klem

  SvarSlett
 15. Så masse fin julepynt du har! Jeg ble bare sittende å kikke jeg...fikk julestemning, og det er litt godt gjort. Også fikk jeg et voldsomt shoppe-behov!!!!! Jammen godt det er halv skatt i desember, så kanskje det kan bli etpar julegaver til-og-fra meg selv ;)

  Må få takke deg så masse for koselig kommentar inne hos meg, og ønske deg en flott adventstid videre. Klem fra meg ;)

  SvarSlett
 16. Så nydelig du har pyntet hjemme - masse flotte ting, og koselig at du vil dele bildene her på bloggen! Kos dere masse videre. Klem fra Elin

  SvarSlett