mandag 2. november 2009

Det regner sa Per Fregner..

..Fysj for et vær vi sto opp til i dag. Blåst og regn som strømmet i strie strømmer. Etter en uke med 4 influensa syke unger hadde jeg håpet på å nyte sol og deilig høstluft i dag, men dog..
Det var iallefall to skolebarn som synes det var veldig deilig å komme hjem, til tente lys og nystekte muffeluffer! Også finnes det jo ikke noe skjønnere syn enn ei storesøster med røde roser i kinnene og en lillebror med bråstopplugg våt av regnvann ved kjøkkenbordet.. Skattene mine! <3 Barnekoppene hadde min bedre halvdel og jeg med hjemmefra .. Bakpå står det "verdens sterkeste lillebror" og "verdens søteste lillesøster" Begge har vi fått den av hver vår storesøster.
Koppene blir brukt flittig her hjemme, men jeg må innrømme at jeg har vært litt redd noen ganger for at de skal gå i 1000 knas..

Jeg har også hatt et par uker med mye funderinger frem og tilbake med tanke på den berømte vaksinen.. Siden jeg er i 3 trimester er jeg jo i en av risikogruppene. Jeg ble faktisk ganske nedtrykt av alt sammen, og leste og leste alt jeg måtte komme over av aktuelle artikler på nettet. Valget ble til slutt at jeg tok den, og det var utrolig godt å ta en beslutning..
Etter besøket på legesenteret dro jeg sporenstreks til Home & Cottage for å trøste meg selv litt :D Disse søte flaskene havnet i posen, sammen med noe julepynt. Ble veldig positivt overasket over julepynten de har fått inn, mye deilig nostalgisk pynt i blandt annet dyp rødt..
Jeg fikk også med meg litt fra Kid, blandt annet duken som ligger på kjøkkenbordet. Anbefales til alle barnefamilier! :) Det er faktisk lin i duken, men kombinert med noe annet gjør den vanvittig lett å vaske av. Samtidig ser den veldig fin ut på bordet.
Nå var det utrolig godt å sette seg ned.. 3 klassingen har sitti med mattelekser i hele dag, oppsumering på oppsumering. Stakkars lita ble så sliten til slutt.. Når de andre 3 hadde sovnet fikk hun sitte oppe i sofaen med meg å spise is! Belønning må man få når man har jobbet så hardt. Sliten men fornøyd slepte hun seg i seng, altfor altfor sent...
Ukas gullkorn kommer fra henne, Nora 8 år:
-Nora:" Mamma, koster det veldig mye å føde?"
-Jeg: " Nei, nei- det er helt gratis det" *ler*
-Nora:" åh, det var godt. Jeg tenkte kanskje vi ikke hadde penger til det akkurat når babyen ville ut"
Enda godt at lillemor i hybelen kan komme akkurat når hun selv ønsker :)
Ønsker dere alle en skikkelig god uke!8 kommentarer:

 1. Åh!Så herlig innlegg:)Å så fine bilder:)
  Så bra at alle er friske att:)Skal og ta vaksine..Jobber i skulen og har ein liten prins på 11 mnd(Uff,tida har gått så fort)Heldige du som skal få ein liten til;)
  Velsignelse desse barna våre..
  Herlig sagt av ei lita tulle:)Hehe:)
  Ønsker deg ein fin tysdag:)
  Nattaklem

  SvarSlett
 2. Heisann.
  For et nydelig innlegg og nydelig bilder! Godt å høre at barna er bedre, her er vi nemlig midt oppe i det! Lillemor og mellomste bror er syke, og jammen begynner ikke far i huset å klage litt også:(

  De barna, de barna....de sier mye rart også da:) Herlig:)

  Ha en fortsatt fin uke:)
  Klem Linda

  SvarSlett
 3. Hei, så fint dere har det,godt barna er bedre...her er det to av mine minste som er syke:( Ha en fin uke,klem Hanne

  SvarSlett
 4. Heisann;)ååå,så skjønne ord og bilder;)koselig å følge med dere...godt det går den riktige veien med barna,for ingenting er verre enn syke barn!!ha en koselig dag i grå været;)klem mari

  SvarSlett
 5. Jeg bare digger bloggen din Merethe. Det er så mye koselig å lese og fint å se på!

  SvarSlett
 6. Jippi, nytt innlegg fra deg:) Du er så flink til å stelle for barna dine. Tenker de setter stor pris på å ha mammaen sin hjemme! Her er mine små hjemme i dag også, augusta hadde feber og hostet masse i natt, så da tar vi det helt med ro. Emil på tv, og augusta leker med klistremerkene sine. Håper dere har en fin dag! klem fra silje.

  SvarSlett
 7. Tusen takk for veldig koselig hilsen på sweet&shabby. For et nydelig hjem du har.. I`ll be back;O)

  SvarSlett
 8. For et herlig blogginnlegg, ser du er en flott mor. Godt å høre at barna begynner å bli bedre. Ikke lett å bestemme seg for om vaksine skal taes eller ikke, jeg synes det er så mye for og imot. Godt du har fått tatt den, og håper det går bra med deg. Klemmer fra Elin

  SvarSlett