fredag 26. mars 2010

Bare sjokolade og påskesol?

 

Jeg gleder meg til begge deler.Og til ferie, kos med barna og alt som hører påsken til.. I går kunne vi gå formiddagsturen vår uten jakke!! Sola varmet og det kriblet passelig i kroppen da vi ruslet ned til stranda :) For en fantastisk tid vi går i møte nå!

PICT4918

Men det er ikke det jeg gleder meg mest over i påsken. Det faktum at Jesus døde FRIVILLIG for oss, bare fordi han er så glad i oss og vil gi oss evig liv- det er noe å glede seg over! :)kyllinger lagret

Her hjemme har vi bare pyntet litt til påske. En kylling her og et par andre der, litt vårblomster og en vegg med påsketegninger så sier vi oss godt fornøyde med det :) Det går mest i pasteller her, litt traust kanskje men denne karen under her frisker opp litt da! :D Oliver kom hjem med den fra skolen, og jeg tør å påstå at dette må være den kuuuleste påskepynten jeg noen gang har hatt :)

PICT4821

lagret stue

Eggene fra Bohus henger i stua, og jeg er sikker på at de kommer til å bli en påskefavoritt :) PICT4874

Denne ferien skal vi ta et par småturer ut med barna, til Eventyrfabrikken, og badeland. Torsdag pakker vi ski og pølser og tar turen til Gautefall, der søsteren min har en stor og deilig hytte. Grilling i solen og røde kinn er det vi satser på da :)

kjøkken 1 lagret

Sola skinte så deilig inn gjennom kjøkkenvinduet mitt i går og minnet meg på at jeg må vaske vinduer… Etter å ha vært på Silje-sin blogg blir man så full av energi og gjerne vil sette i gang med vindusvask med en gang! Planen var å ta det i dag, men i dag er det overskyet og vinduene ser derfor så pene og rene ut atte! Istedet har vi bare kost oss inne, og tatt helgen noen timer på forskudd :) kjøkken lagret

lagret kylling

PICT4888

Påsken for et år siden var i Danmark hos et vennepar. Der hadde de lagt ut påskegodteriet i hagen, og store og små måtte ut for å lete etter eggene. Det var kjempestas! Tipper det blir påskeeggjakt i hagen vår i år, med nattkjole,store støvler og boblejakke på! :)

Nå skal tøy legges sammen, og en sjokoladetrut tørkes. Minstemor på 2 fikk lurt til seg litt is mens de andre har lekt på rommet. Lille luringen min :)

IMG_9178 

GOD PÅSKE- fra Fridamor og meg :)

13 kommentarer:

 1. God Påske til dere og, og ha en alle tiders tur på Gautefall! Koselig å se hvordan dere har det i påsketider:)

  SvarSlett
 2. Enig med deg i at det beste med påsken hverken er sjokolade eller påskesol! Selv om det er deilig det også! GOD PÅSKE!

  SvarSlett
 3. Åja, så dere kommer til oss på torsdag ja. Så koselig a :D Ikke meldt så mye sol der oppe i ferien, men det er lov og håpe på fint vær, Men vi kommer til og storkose oss uavhengig av været ;) Det er jeg sikker på! Gleder meg.

  SvarSlett
 4. Hei søte Merethemor:) Så nydelige bilder!! Dere har det så fint! Nydelige jenter med fine gensere også, og Mina var så herlig i innlegget under, tror Augusta også hadde likt å leke der;)
  Ønsker dere alle en god helg:) klem fra silje.

  SvarSlett
 5. Herlig med en påske sammen med familien.
  Kos dere med turer og påskeeggleting.
  En riktig god påske til deg :)

  SvarSlett
 6. Hei vennen!

  Ohnooo.. om jeg blir lykkelig eier av skolepulten så skal den forbli akkurat slik den er.. syntes den var perfekt slik!! :)

  Hvordan går det med dere?
  Frida er blitt så stor :) Og søøøøt! Hun er liksom ikke den lille nyfødte babyen lengre.. ser hun har mye personlighet og virkelig ett glimt i øyet - kjempefint bilde av dere!

  Innlegget ditt idag var SÅ fint. Jeg gleder meg til påsken jeg også, og selvom jeg ikke pynter noe særlig selv, så er det utrolig inspirerende å se alle de andre flotte pynterne rundtom :) Du har det vanvittig fint hjemme hos deg, og mange inspirerende tips. Stuen og kjøkkenet er LEKKERT!

  Også det søte bildet av barna i kjempefine gensre, heldig dere som har stranden rett utomdørs ;)

  Håper dere får en fantastisk påske, her er det meldt regn og jeg skal jobbe til helgen ... menmen.. skal no bli massevis av kos for det :)

  Stor klem til deg

  SvarSlett
 7. I love the sweet photo of the kids, and all the others too. You are right, the best part of Easter is that Jesus gave His life for us.
  Blessings,
  Marcia

  SvarSlett
 8. Fantastisk med påskeferie, selv om sola ikke skinner. Og jeg synes også påskebudskapet er det beste v alt med påska:) God påske til dere. Tone

  SvarSlett
 9. HEI du gode♥
  Så masse fine bilder du viser frå din vakre heim♥
  Å ja!Den kyllingen er av den kulaste eg og har sett☺ Å det er akkurat slik pynt som er kjekt å ta fram år etter år♥
  Å lisje prinsessa er sååå søt♥ og plutseleg blitt "stor"..
  Ønsker å takke deg for gode ord♥
  God påske♥
  KLEM frå lisje meg☺

  SvarSlett
 10. Så nydelige bilder du viser, koselig pyntet til påske :) Deilig å kunne kaste jakka og gå i joggesko!! Her har både trehjulsykkel og sparkesykkel kommet seg ut, og prinsessa har fått på seg "shoxa" sine, det var stor stas!!

  Påsken er den beste høytiden, nettopp fordi det du beskriver så flott over. Den har alltid vært en viktig del av mitt liv iallefall ♥

  Lykke til med påskeeggskattejakt!! det hørtes gøy ut :) Og ha en velsignet påskehøytid med alt det bringer!!

  Stor klem fra Janne Lillian

  SvarSlett
 11. Hei Merethe! Så utrolig nydelig blogg og hjem du har! Fantastiske bilder!! Takk for at du la deg til som følger hos meg, hyggelig! Hit har jeg lyst til å komme tilbake, så jeg legger meg til som følger hos deg og legger bloggen din ut på siden min. En herlig tid vi er inne i nå ja, så nå er det bare å nyte hver en dag og forsøke å få med seg alle detaljer og alt det vakre som skjer i naturen. Ønsker deg og dine en riktig god påske, skjønne barn du har ;) Klem fra Gry

  SvarSlett
 12. Alltid så koselig og titte inne på siden din. Takk for den du er. Ønsker deg og dine en alle tiders påske! Lurer på hva den dama ikke kan!! Klem lenebo

  SvarSlett
 13. Hei hei kjære deg. Så flotte bilder inne hos deg. Jeg henger med på det Lene sier og jeg har jo sagt det før. Utrolig koselig å være på besøk inne hos deg og familien. GOD PÅSKE.

  Her venter vi veldig på pappaen vår. STOR KLEM

  SvarSlett