søndag 17. juli 2011

Rolig..

IMG_8229

Bare innom for å ønske dere en god Søndagskveld! For vår del blir den nok ganske rolig- Nora er på hyttetur med ei kusine og Oliver sover over hos farmor og farfar.  De tre minste tuppehønene er hjemme med oss, men vi merker tydelig forskjell alikevel! Selvfølgelig er det mere arbeid med de små, men dere som kjenner Nora vet godt at hun har munndiare til tider og hun elsker å sitte helt oppi (les:inni!) meg så fort jeg sitter i sofakroken :) men  vet dere, jeg kjenner fort på savnet etter eldstejenta mi også. Men det er bare godt.. Nå skal Frida i seng (hjelpes som den jenta KLÅR!) Så skal vi andre kose oss med noe take away! Jepp, sånn blir det i dag!

Hei Hå!

9 kommentarer:

 1. Godt med litt roligere dager innimellom.
  Kos dere med de som er hjemme. Godt å kjenne på savnet av og til så tåler en litt bedre de dagene som blir veldig hektiske.
  Ha ei god uke :)

  SvarSlett
 2. Nyyyt søndagskvelden;)


  Klem

  SvarSlett
 3. Kos dere, nyt kvelden:-)
  Ønsker dere alle en fin ny uke.

  Klem Annfrid

  SvarSlett
 4. Fint stilleben.
  Ønsker deg en fin sommeruke. :)

  SvarSlett
 5. Høres ut som en herlig kveld - tross savnet av de største barna.......Det er rart det der - Litt godt innimellom med rolige kvelder , men de aller kjekkeste kveldene er når hele bøtteballetten er samlet !! <3
  Så spennende innlegget lenger nede om Lillegården !Det ser ut som om dere har laget huset om til et vakkert og trygt og godt hjem å vokse opp i !

  Her er det foressten ganske spennende tider på boligfrontene for vår del også .....
  Nabohuset her skal muligens selges i nermeste fremtid - så da kan det hende det blir en mulighet der for oss ! Huset er lite , nedslitt - fra 60 tallet - men S ser i likhet til din mann massevis av muligheter og potensiale i huset og eiendommen ! Tror de er ganske like sånn sett mennene våre ! ;)
  Menmen.....den tid - den glede ! :)

  Ha en finfin dag søte deg !
  Klem Liv Elin

  SvarSlett
 6. Var så spennende å lese historien om stedet dere bor på. Gøy å se litt bilder fra huset deres utenfra også!

  SvarSlett
 7. Koselig bilde :) Fin blogg du har :) Ha en fin kveld :)

  SvarSlett
 8. Å sååå koselig du var innom meg. Må si at headeren din er en av de vakreste. Nydelig barn og harmoniske farger på alle bildene.
  Ser du har mer enn nok, eller rettere sagt har nok å henge fingrene i med så mange små. Jeg har 4 selv, men spredt fra 10år til 22år. Barn er virkelig en rikdom.
  Nydelig blogg du har, og så koselig at du liker min.
  Kos deg i helgen.
  Klem
  Randi

  SvarSlett