tirsdag 17. januar 2012

Stakkars, går ikke dere i barnehagen dere da????

 

For en stund siden kom en bekjent innom på formiddagen, klappet jentene på hodet, og sa akkurat dette..

b1

 

b2

M-m, det ser ut som om både jentene og jeg lider veldig av det, ikke sant??! Hver morgen er ikke slik som dette, men mange av de er nettop sånn!

Jeg følger MIN drøm jeg, dere. Det er dette jeg drømte om..akkurat dette!

LOVE_HOME

Nå skal jeg sette på en vask, så skal jeg bare kose meg med verdens fineste jenter! :)

Klem!

17 kommentarer:

 1. Syntes det er flott at du følger din drøm! Kjenner at jeg håper virkelig at jeg også kanskje kan få muligheten til det om det er noe jeg ønsker når den tid kommer. Du gjør i hvert fall noe flott for barna dine. Jeg er så takknemmelig for at jeg hadde en mamma som var hjemme med meg når jeg var liten:)

  Ønsker deg og dine en herlig dag:D

  SvarSlett
 2. Jeg skjønner godt at du reagerer på den uttalelsen. Den kan jo såre også. Men jeg skjønner de som tenker det motsatte også, fordi jeg tror mange barn har det bedre i barnehagen enn hjemme, fordi de ellers kanskje hadde blitt sittende inne i en liten leilighet uten å få utfolde seg utendørs eller ha noen å leke med. Men dine barn har det kjempebra hjemme, så det blir litt urettferdig når noen sier sånt. Hva får dem barna til å tenke, liksom.. BTW kjempekoselige bilder fra stua deres. Savner å se hvordan den store delen av stua ble når bordet og stolene du hadde på kjøkkenet før, ble satt der, hvis de ble det, da;) Herlig å kunne følge drømmen sin, og kjenne at det er sånn man har det akkurat nå:)

  SvarSlett
 3. Hei Merethe :-)

  Oppdaget nettopp bloggen din, og vil bare få si at du har et vakkert hjem, vakre barn og en vakker blogg.
  3 x vakker, Hurra! :-))
  Jeg kommer til å følge deg, og legger deg til i favoritt listen min ;-)
  Også vil jeg bare si d, at...kos deg hjemme med barna dine du. D er et privilegium å få nyte tiden hjemme med ungene. Nyt tiden og dagene. Ønsker deg en fin dag :-)

  Klem Tone

  SvarSlett
 4. Nå kjente jeg tårene stå i øynene, jeg blir provosert over slike uttalelser! Du er veldig heldig som er hjemme med barna dine, det er et privilegium, og barnehagen er ikke det eneste saliggjørende! Jeg heier på "husmødre" som deg, skulle ønske det var fler!! ;-)

  SvarSlett
 5. Kjære deg :)
  Skulle ønske flere tenkte som deg!!
  Vi må kose oss med barna mens de er små. <3
  Er helt sikker på at barna dine får alt det de trenger og mere til :)
  Og hva trenger egentlig et barn? Må de oppbevares i små rom, hvor de må dele oppmerksomheten med 20 andre barnehagebarn?
  Det fantes ikke barnehager i gamledager, noe å tenke på.
  Kos dere masse, hev deg over slike kommentarer)
  Klem Marianne E

  SvarSlett
 6. Ønsker deg en ekstra fin dag til deg og dine jenter! Tenk så heldige de er som har mamma hjemme!
  Stå på!

  SvarSlett
 7. Kjempeheldige jenter som får ha en rolig start på dagen, og barndommen. Som har ei mor hjemme som er opptatt av at ungene skal ha en god barndom, og som virkelig tar vare på de. Ikke har de hjemme fordi en ikke har råd til barnehage, eller fordi du ikke gidder å mase med det om morgenen fordi du skal se tv el l. Men fordi det er et bevisst valg du og din kjære har tatt.
  Har jobbet mange år i barnehage, og vet at de fleste barn har det godt i barnehage, men det er flere som hadde hatt godt av litt mer tid sammen med foreldrene.
  Ønsker deg og dine kjære ei fortsatt herlig uke :)

  SvarSlett
 8. Så fantastisk bra at du følger din drøm og har mulighet til det! Og slike kommentarer er det lett å bli opprørt og provosert av. Har selv fått slike kommentarer, da jeg valgte å ha eldste hjemme i flere år før barnehage. Et privilegium, spør du meg, både for mor og barn. Og dagene blir da jommen meg det man velger å gjøre ut av dem :) De trenger hverken være kjedelige, stillestående eller uten kontakt med andre barn. Kos dere og nyt dagene sammen! :) klem

  SvarSlett
 9. Alt hva folk kan si!
  Syns både du og barna dine er heldige jeg, som har denne muligheten ♥
  De har nok mye glede av hverandre, og det bor sikkert flere barn i gata, hehe:)
  KOS dere så lenge dere kan, denne tiden går så fort!!

  SvarSlett
 10. Hei Merethe
  Jeg har valgt som deg, og er hjemme med min sønn på halvannet år og er høygravid med sønn nummer to. Planen for dem begge er å vente til de er ihvertfall to år med barnehage. Det er utolig hvor mye jeg har fått høre av kommentarer på dette valget, ofte med negativ vinkling. Selv om det blir trangere økonomisk, har vi valgt nettopp dette fordi jeg føler jeg ikke vil gå glipp av en så fin og samtidig sårbar periode i barnas liv. Er ofte innom deg og føler nesten gjennom skjermen på pc'n hvor hyggelig det er hjemme hos dere. Sånn føler jeg oftest det er her og, selv om det i blant kan være litt slitsomt og :-) Stå på, du virker som en flott mamma

  Beste hilsen en som blir inspirert av nettopp deg.
  Anne

  SvarSlett
 11. Dei er jo heldige som slipper barnehage når dei er små.
  Mine starta ikkje i barnehage før dei var fylt 3 år, og trur ikkje at dei har lidd noko overlast av den grunn nei.

  Kos deg heime med jentene dine du. :)

  SvarSlett
 12. ja de er så herlig de som kommer med sånne kommentarer...ta av nisselua, se til høyre og venstre..ikke bare rett frem...

  Vi har alle våre drømmer, og det viktigste er å følge de..enten det er det ene eller det andre.
  Og respektere andres valg..å forstå at vi er forsjellig. Jeg hadde ikke mulighet til å følge
  min drøm da jeg hadde en liten snelle..livet blir ikke alltid som man har drømt om...Så herlig
  at du er så heldig å kose deg med disse søte snuppene..helt sikker på at dere gir hverandre mye

  Klem

  SvarSlett
 13. Heia og hurra for deg!!! :-D

  hilsen en annen 5 barns mor.

  SvarSlett
 14. Jentene dine er heldige som har mammaen sin hjemme!!!
  Burde være en selvfølge i 2012 at alle familier kunne velge det som er best for de.

  Ønsker deg en fin dag;-)
  Klem Therese

  SvarSlett
 15. Og DIN drøm kunne ikke ha gitt barna dine en bedre barndom... Stol på at du har tatt det riktige valget. Du kommer aldri til å angre :-)

  SvarSlett
 16. Hadde vi hatt muligheten hadde vi gjort NØYAKTIG det samme... tenk å kunne nyte oppveksten til barna så fullt ut. Du er HELDIG!

  SvarSlett
 17. Hei:) Fatn bloggen din gjennom foreldremanualen, og jeg er forelsket;) Har lenge lett etter en blogg med hjemmeværende foreldre, for å kunne dele hverdagen med hverandre. Jeg er selv hjemmeværende mamma til ei jente på 3 år, vi storkoser oss sammen. Har hendt jeg har fått slike kommentarer, og det er ikke hyggelig..men det preller fort av, og jeg tenker at enkelte har lite å bry seg med..

  Gleder meg til å følge bloggen din, hilsen Jill.

  SvarSlett