torsdag 22. mars 2012

Synge litt!

 

Vi blir jo helt tussete vi mammaer.. Og synes 2 åringer er verdens deiligste, når de synger 4 riktige ord i en hel nattasang liksom.. Og her får dere høre den nydelige sangstemmen til mammaen også! Ikke verst! Smilefjes som blunker

9 kommentarer:

 1. Åhhh, dere er så herlige!!!! Jeg er innom deg titt og ofte, Merete, det er bare så lenge siden jeg har lagt igjen noe spor etter meg... Koser meg med innleggene dine, du gjør meg GLAD!

  Klem

  SvarSlett
 2. Noko så herleg! Ja det er sant at me mammaer kan bli litt tussete iblandt, men desse små skattane våre er jo berre så bedårande! Flott å høyre dåke synge, begge to ;) Nattaklem ♥

  SvarSlett
 3. Herlige filmsnutter.
  Flott sangstemme på både mor og datter.
  God natt til dere alle :)

  SvarSlett
 4. Så herlig lita jente ♥ Søteste ♥

  Klem Bente

  SvarSlett
 5. Åhåhååå, så NYDELIG! <3
  Nattasanger er koselig - selv om de bare kan 4 ord ;)

  SvarSlett
 6. Så utrolig skjønne dere er, da :)) Vi mammaer blir tussete og vel så det, men det hører med, det ;) Iiiingenting unormalt med det, det er bare skjønt!!
  Nydelig jente! Ps. Jeg våknet opp av at min lille 2åring hadde krøpet opp i sengen vår i dag morges, og der lå han og sang "mamma (er) her, (og) pappa (er) her" av full hals og koste seg glugg. Selvom klokken var 05.30 kunne jeg ikke annet enn å våkne med et smil om munnen!! :)

  SvarSlett
 7. Så herlig♥
  Ønsker deg en fin fredag! Klem fra Livy

  SvarSlett
 8. NYDELIG:)
  de er jo til å spise opp:)
  God helg til dere alle.
  Klem fra Jorunn

  SvarSlett