torsdag 19. april 2012

Kjære barna mine..

 

IMG_3206

 

IMG_3219

 

IMG_3227

 

IMG_3231

 

IMG_3236

 

IMG_3244

Takk for at dere gjør hverdagen min  til en fest!

Jeg elsker dere!

 

16 kommentarer:

 1. Så skjønne unger... Og så typisk de små: SKAL ha med seg bamsen... Han ene "min" i barnehagen i går. Han har en merkelig sak til kosebamse som skal være med når han sover og over alt ellers. I går var den+en figur til, med til frokostbordet. Men de forsvant fort, for "Ha med dag" er kun på fredager. Og ting som loer ved matbordet; NEI...!!! Var det en som ble lei seg...

  SvarSlett
 2. Så skjønne unger du har,like nydelige alle sammen:)
  Ein forsatt fin dag til deg!

  SvarSlett
 3. Skjønne unger, og en herlig blogg du har! La meg til som følger jeg :)
  Klem

  SvarSlett
 4. Det var ett rörande inlägg ♥ Och så vackra dom är era barn.
  Förstår att du är lycklig och stolt.

  Här i huset finns inga barn ännu;)...men längtar tills den
  tiden kommer ♥

  Kramar Camilla

  SvarSlett
 5. Hei

  Takk for koselig besøk.. Vi er beriket, det skal være sikkert. Jeg ville ikke unnvært en eneste en av barna mine.. Vi er heldige !!!

  Ha en fin kveld..

  SvarSlett
 6. For ein fantastisk bukett du er blitt velsigna med! Så skjønne alle saman. Vakkert innlegg, ikkje berre på grunn av fine barn, men også fordi det oser morskjærlighet og varme. Som resten av bloggen din også gjer :) Ha ein velsigna kveld vidare ♥ Klem

  SvarSlett
 7. Det er en HERLIG gjeng du har ♥

  SvarSlett
 8. I love this homey photo of your children all around the table. Such comfort. Home is where my heart is...always. I miss my four children being around the table like that. They are still around the table, just not as often now that they are ages 21,20,18,16. I miss them being little. I homeschooled so they were always home and with me. They do still live at home but are busy with full-time jobs and college. I have the Ikea lamps above your dining in my studio. I love Ikea!

  SvarSlett
 9. Nydelige barn - og en nydelig mamma!
  Ønsker dere en fin helg sammen!
  Klem fra meg

  SvarSlett
 10. For et fantastisk innlegg! En hyllest til de små! :) Herlig. Og tenk å ha 5...så mye liv og røre det må være hos dere. Jeg drømte om 5 en stund, men slik ble det i grunn ikke...uansett, barna er det kjæreste vi har. Ønsker dere en nydelig helg, alle sammen. Og du? Det er vakre barn du har!! :)

  SvarSlett
 11. Så utrolig skjønne barn!! Og heldige de som har en så god mamma!!
  Ønsker dere en nydelig helg!!:)

  Klem fra kusine Janne

  SvarSlett
 12. HERLIG! <3
  Savner dem nå jeg (spesielt nr.3, hihi).

  SvarSlett
 13. Kan jeg få spørre hva fargen på veggen på kjøkkenet ditt heter?Veldig fine barn,fint hus:)

  SvarSlett
 14. Hei du. Jeg er ganske sikker på at den heter Bast. Har ikke tatt vare på fargekoden eller noen ting, men tror det er den! :)

  SvarSlett
 15. Hei Merethe ! Veldig koselig innlegg her ! Ja, som vanlig :) Kos deg med barna dine den tid de ennaa er hjemme, for den tiden kommer aldri tilbake... vips ! saa er de store ! Jeg har selv 4 barn som jeg er utrolig takknemlig til Gud for ! Ha ne fin uke !
  Elisabeth

  SvarSlett