søndag 25. oktober 2009

Litt glede til mor, og litt til de andre..

En rask tur innom Ikea resulterte i litt veggfyll på kjøkkenet.. Synes lenge at veggen har vært litt bar her, men nå ble det med ett litt bedre :) Her har vi febersyke barn.. Derfor har det vært en usedvanelig stille dag, med film, bøker og godsaker. Og når farmor kommer innom med ferske rundstykker og hjemmelaget rips/solbærsaft er det egentlig helt greit å være litt sjukling :)


GOD SØNDAGSKVELD!

14 kommentarer:

 1. Så fint det ble på veggen! Nydelig hylle!

  Hørtes jo fint ut å være syk når man får slik oppvartning. :)

  Takk for koselig hilsen hos meg. Jeg har tatt den utfordringen tidligere, tror jeg, se litt lenger ned i bloggen. ;)

  Ønsker deg og dine ei god uke!

  Klem, cecilie

  SvarSlett
 2. Veggen blei såå fin=)
  Herlig med slike bestemødre!!Har slike vi og=)
  Ønsker dine skjønne god bedring!
  Og ønsker deg ei god veke:)
  klem frå Astrid:)

  SvarSlett
 3. Så fint det ble på veggen! Koselig med krus som henger under:) Du har en utrolig hjemmekoselig og varm stil! Og så koselig med litt oppvartning:) God bedring til dine søte små, prøv å ikke bekymre deg:) klem fra silje.

  SvarSlett
 4. Så fint det ble på veggen! Både hyllen og pynten var nydelig:)

  God bedring til barna:)

  Ha en fin dag:)
  Klem Linda

  SvarSlett
 5. Veggen din bel kjempefin, synes jeg. Og så godt med bestemødre. De er uunværlige.

  SvarSlett
 6. Hei!
  Så flotte bilder :-)
  Mange meninger om denne vaksinen. Jeg har iallefall fått hørt fra JM senest idag at vi har et svekket immunforsvar vi som er gravide, og kan derfor bli veldig syke om vi får influensan. Tall fra USA sier at vi som er gravide blir 4-7 ganger mer syk. Og må ofte ha intensivbeh. Slik som jeg har forstått det! Har ikke hørt eller lest om andre grunnet til at vi er mer utsatt, men pga at de vet vi har et svekket immunsystem.

  En annen grunn for at jeg også velger å ta denne vaksinen, er for å beskytte babyen den første tiden etter fødselen. Om babyen blir syk etter fødselen er kroppen så liten og immunforsvaret så dårlig at det kan bli veldig alvorlig. Har lest en plass at det har vært høy spebarnsdødlighet i andre land pga dette..

  Men, det er selvfølgelig opp til hver enkelt for hva man synes er rett for seg og sine! Vi velger å tro på det FHI forteller oss, og skal ta vaksinen til uken!

  SvarSlett
 7. Hei du.. Takk for sist.. Den ble jo kjempe fin, og passer jo helt perfekt på den veggen.. Hyllene mine ligger fortsatt i eskene sine.. Må ha litt hjelp av halvdelen, men han kom sent hjem i går og nå forsvant han igjen gitt. Typisk. Fortsatt god bedring til barna.. Hilsen Camilla

  SvarSlett
 8. Hei hei til deg. Uff, God bedring til barna. Så flott å ha en slik svigermor da. Det må være en drøm. Flott hylle du har. I dag har jeg endelig fått malt to gamle hyller. Tar litt tid med meg, da dagene går så fort. Ha en strålende kveld, takk for titten, veldig koselig. Klem

  SvarSlett
 9. Så kjedelig med febersyke barn, det er godt det finnes ting som gjør dagen litt bedre :) Koselig med gjærbakst og deilig saft :)

  hilsen Margrethe

  SvarSlett
 10. Heihei Fru Petersen!" :)
  Så kjekt at du stakk innom bloggen min - har fått med meg at du har fått ny blogg - synes det var kjekt å se at du hadde åpnet bloggen din igjen...du var nemlig en av de første jeg "ble kjent med " i bloggeverden når jeg startet opp min blogg for to år siden ! :)

  Sååå koselig med en liten til på vei da !!<3 Tenk snart 5 barnsmamma - for en velsignelse ! <3
  Ønsker god bedring i heimen - her har vi også hatt en runde m sykdom med tre av de yngste ungene - men idag var de så friske at vi tok oss en lang tur ut opp i lia utenfor her - og spiste lunchen vår ute i den herlige høstsola ! <3

  Jeg legger den nye bloggen din på listen min jeg - slik at jeg kan finne frem til den flere ganger ! :)

  Ha en flott dag !

  klem fra Liv Elin

  SvarSlett
 11. Så flott det ble på kjøkkenet hos dere! Håper barna blir raskt friske igjen, godt dere har noen som hjelper til :) Klemmer fra Elin

  SvarSlett
 12. Det var en kjempefin hylle du har fått tak i:) og en herlig "kasse" du hadde bollene og saften i. Får håpe barna dine kommer seg raskt,god bedring til dere.
  klem linda:)

  SvarSlett
 13. Så fin veggen ble med ny hylle!
  Håper alle er friske igjen hos deg...men uansett så ser det ut som det er godt å være syk hos deg ;)

  Ha en fin uke!

  SvarSlett
 14. Er hyllen fra Ikea? Den har jeg ikke sett der! Da får jeg ta en tur!!

  Kleshengerne er kjøpt sånn, fra Åhlens. Måtte jo bare ha dem pga fargen. :D

  SvarSlett