søndag 11. juli 2010

God Sommer :)

 

 

Sola er go`, sola er toppen! :) Mina Marie tar en liten dans mens regnet høljer ned utenfor. Vi har hatt mange dager med deilig sol, men det er godt når regnet kommer (for en dag vel og merke) Deilig når lufta kan blir renset litt, og at det kjennes litt svalere ut når barna skal legge seg. Kanskje det blir lettere å få de i seng i kveld :)

Mannen i huset jobber ut neste uke før han går til ferie. Om 1,5 uke venter vi besøk fra Danmark av et vennepar av oss. Da kommer 11 barn under 8 år til å fylle stuen her så da blir det liv- rai rai!! :D Tradisjon tro skal de feriere i hagen vår ,med medbragt campingvogn, og det er like stas hvert år. Tenk å få ha camping gjester midt i hagen! Jeg skal prøve å få tatt noen bilder, for det er et hærlig syn med 11 små som fyller hagen :)  Etter noen dager her reiser vi alle sammen opp en uke til Bø i Telemark. Der skal vi ha noen fine dager med menigheten vår :) Så her folkens blir det lite tid til blogging. Hus og hjem skal forberedes til storinnrykk!

Bloggen blir lagt en liten stund på hylla, også må kjente og ukjente, slekt og venner kose seg masse i sommer!

Varm klem!

PICT6316-red

8 kommentarer:

 1. God sommer til dere å! Nyt sommeren & alt som hører med.
  Ha en vidre fin dag.
  Klem fra Christina

  SvarSlett
 2. Kos dere med koselig besøk, tur til Bø og sammen med masse gode venner.
  En riktig god sommer til dere :)

  SvarSlett
 3. Fine, fine frøkna:) Hun har virkelig sjarm og glimt i øyet! Og så søtt det lille vesenet i bakgrunnen også, hun har blitt stor! Jeg sier det så ofte, men jeg håper vi sees snart! Vi er på vei til svigers, der skal vi visst grille:) Snakkes søte vennen min:) klem

  SvarSlett
 4. Så herlig! Vi tar ikke ferie før om to uker, gleeeder oss! Nyt fridagene og herlig besøk, håper dere får mange,lange,varme,fine kvelder ute:-))

  SvarSlett
 5. Så skjønn hun er! "Sola på Hamar, er best synes jeg!" (Vi er på Hamar nå!) ...men det er jo ikke sol.....

  Riktig god sommer til dere!
  Klem fra Elisabeth.

  SvarSlett
 6. Så søt ei jente!! Du har det KJEMPEfint!

  Veldig fint kjøkken og blogg, kos deg med sommer og gjester i hagen1 her har vi to på overnatting nå, så livet som 5-barnsmor som deg beunderer jeg,-flott!!

  Sommerhilsen fra Løten:-)

  SvarSlett
 7. Det hørtes ut som flotte planer for sommeren!!

  Ha en fantastisk sommer og NYT dagene ♥

  Klem fra Janne

  SvarSlett
 8. Dette var bare helt nydelig da! Skjønn jente:) Det er en fantastisk glede å se og høre barna når de slipper seg løs i sang og glede...det har vi litt av her også.
  Kos dere masse med ferie og gjester:)
  Stor klem fra Katharina

  SvarSlett