tirsdag 3. august 2010

Skurefilla og jeg

PICT6457

Sol fra blå himmel, bare barnetær og rips i en skitten hånd. Dagen i dag har vært god for mine søte små. De har kost seg utenfor, tuslet litt for seg selv og tatt en dupp eller to på teppet i gresset. De har rett og slett slappet av!

PICT6449

I en uke har vi vært 4 store og 12 små i huset her. Noen har gumlet rips til magekrampene tok dem, en har lært seg å sykle, en har sluttet med bleie (HURRA) noen har låst seg inne på jenterommet og to små tuller har funnet seg en ny bestevenn <3 To deilige babyer med store øyne har ligget på gulvet og blitt kjent med hverandre..Midt imellom barnelatter og ballonger!!

Det er GODT å være mor..Og godt å være liksom tante..

PICT6398

Det sier seg selv at huset trengte sårt en skikkelig vask! Og litt nye blomster.. Jeg har vært på date med langkost og skureklut i hele dag.. Jeg skulle egentlig ha noen sommerblomster, men klarte ikke å gå forbi lyngen. Det ble calluna både ute og inne, selv om jeg vet det er alt for tidlig ;)

PICT6405

En litt ruskete tullemor tar seg en pause fra slitsomme gjøremål! Hun har akkurat hatt te-selskap med dukkene i hagen..Phu! 

PICT6411

PICT6415

PICT6488

PICT6479

PICT6428

PICT6447

PICT6446

Også se her!! Frida utvikler seg i kjempefart! Hun åler seg rundt og går opp i krabbestilling. Står å gynger litt og gliser til oss med to tenner nede og to oppe :)

PICT6466

Nå skal jeg liste meg inn til henne. Legge dynen godt rundt henne og snuse litt i nakkegropen. Jeg elsker henne så ubeskrivelig høyt.. Henne og alle de andre 4 gledesprederene mine! 

KLEM 

 

6 kommentarer:

 1. Herlige bilder.. Høres ut som alle dere har hatt en herlig dag.
  Ha en vidre fin kveld.
  Klem fra Christina

  SvarSlett
 2. For en fin dag dere har hatt - til tross for daten med vaskekosten ! ;)
  Det er ikke alltid like kjekt å gå igang med husvasken , men så deilig følelse etterpå når alt er strøkent og rent og pent ! (så lenge det varer ! ;))
  Her er siste natten i huset vårt før vi tar med siste flyttelass imorgen til vårt nye bosted.....mange rare følelser på godt og vondt innabords ikveld......

  Vi blogges !
  nattaklem ! <3

  SvarSlett
 3. Such beautiful photos of your home, and Frida is growing so big. She's beautiful too.
  Blessings,
  Marcia

  SvarSlett
 4. Gode skjønne Merethe :) Jeg elsker innstillingen din, du burde vært forgylt i gull :) Hver gang jeg leser på bloggen din, tenker jeg: hvorfor ser vi aldri hverandre lenger? Klarer ikke å finne så veldig fornuftig svar på det hehe. Hvor har du forresten kjøpt det fine hjerteskiltet? Ha en strålende dag <3

  SvarSlett
 5. Heldige barna som har slik ei flott mamma♥

  Nydelege bilder og tekst!

  God onsdag♥

  Klem frå Astrid:)

  SvarSlett
 6. Herlig blogginnlegg! Virker som du tok det ganske bra å ha så mange mennesker hos deg så lenge. Er ikke bare bare det altså. Utrolig nydelig den sinkbalja med de lysa og blomstene i. Var så vakkert!

  SvarSlett