torsdag 10. februar 2011

DAGEN I DAG

re1-horz

 

Dagen i dag er en merkelig dag..Den er din! Dagen i går slapp deg ut av hendene. Du kan ikke få annet innhold av den enn det DU har gitt den! Dagen i morgen har du ikke noe løfte for. Du vet ikke om du kan regne med å råde over den..men dagen i dag har du! Benytt deg av den. I dag kan du glede et menneske. I dag kan du hjelpe en annen. I dag kan du leve slik at noen i kveld takker Gud for at du er til..

DAGEN ER DIN!

Noen ord til ettertanke jeg fant i en bok i dag :)

Her hjemme er det ikke mye nytt under solen.. Dagene kommer og dagene går, som de pleier å gjøre ;) Det er merkbart at Frida har rundet 1 år, hun tøyser og jøgler, triller alle oss andre rundt lillefingeren, klår på pynteting og drar ut av skuffer og skap! Jeg velger heller å passe på henne enn å fjerne pynt, duker og blomser- det er uansett ikke så lenge den tiden varer, og det er kanskje bare på den måten de lærer å ikke klå på mammas ting også? :) Uansett skulle jeg gjerne ønsket hun kunne vært slik hun er nå lenge, samme hvor klåfingret hun er! Det er jo bare så deilig med en 1 åring, som stabber av gårde på to butte bein, som lærer seg nye ord, som slenger seg rundt beina dine og som gjør oss så stolte og krye og alt på en gang!

Det var litt fra meg i dag! Jeg føler jeg mangler både inspirasjon og tid til å blogge om dagen, bær over med meg- jeg er straks tilbake :)

Ha en finfin Torsdag!

11 kommentarer:

 1. Høres jo helt herlig ut med lille Frida som går rundt og klår på alle pyntetingene. Jeg nyter tiden med Oscar som nesten nyfødt, men gleder meg også veldig til han blir litt mer nysgjerrig på ting rundt seg. Det er ikke alltid inspirasjonen henger over en, men det er helt lov!! Synes du er flink å blgge jeg:)

  SvarSlett
 2. Ettåringer er herlige ♥ Fantastisk alder!!

  Jeg synes også du er flink til å¨blogge, jeg er helt fraværende for tiden ;) Har begynt i full
  jobb, så har mer enn nok med å henge med.. hehe.. Men det kommer seg nok etterhvert!

  Ha en velsignet nydelig dag ♥

  Klem

  SvarSlett
 3. Et åringer er magiske:-)

  Hilsen Annfrid

  SvarSlett
 4. Flotte ord ♥
  Ettåringer er herlige, det er den beste alderen, hii;)) Høres ut som dere storkoser dere...
  Ha en flott kveld!

  KLem Line

  SvarSlett
 5. Nydelige ord.

  Si nei om det er upassende å spørre, men vil du skrive litt troen din.. om dere tilhører en spesiell menighet osv?
  Synes du har en helt nydelig blogg. Et varmt vesen og vakre barn.

  God helg!

  SvarSlett
 6. Det "diktet" we veldig fint. Flotte ord.
  Herlige ord du skriver om ei nydelig lita jente. Ja det er ei skjønn tid. Godt du vet å ta vare på dei få årene dei er små.
  Ønsker deg ei herlig helg :)

  SvarSlett
 7. Hei kjære anonym :)

  Så koselige ord! Det er ikke upassende å spørre i det hele tatt, bare koselig det :)
  Hvis du vil kan du kanskje sende meg en mail så svarer jeg der, eller så er jeg på facebook ;)
  (merethe petersen, profilbildet mitt er det samme som her:) ) Kan vi gjøre det sånn? :)

  Klem Merethe

  SvarSlett
 8. takk for fin påminning

  -helgeklem til deg

  SvarSlett
 9. Unger er bare helt herlige, og hver sin alder har sin sjarm! ;) Her er minstegutt 2 år og vi har gjort som dere, nemlig å la alle pynteting og blomster bare stå... Selv om det kan være fristende å klå en periode lærer de seg fort at det ikke er lov! :)

  Så flink du er som hekler da, regner med vi får se teppet ditt når det er ferdig!? ;) Kanskje jeg skal prøve meg på hekling etterhvert også.. Morsomt å lage sine egne ting iallefall! :)

  Ha en fin helg! ♥ klem Frøken H

  SvarSlett
 10. Tusen takk for koselig helsing på bloggen min! Det er alltid kjekt og du er velkommen innom fleire gonger :) Ha ein fin kveld! Klem

  SvarSlett