fredag 18. februar 2011

Girls…

IMG_4043

IMG_4048

Her kan de sitte i timesvis og stulle og ordne! Utrolig deilig med barn som klarer å aktivisere seg selv :) Så kan jeg få tatt den digre strykehaugen som ligger å venter på meg for eksempel..Noe så kjedelig!

I helgen skal mor og husbonden på 40 års lag! Vi skal ha noen flinke nieser her som skal passe på de hjemme, og vi skal til og med bli natten over! Det skjer ikke for ofte..  :)  Jeg kommer nok til å nyte det veldig, også kommer jeg til å savne lillemor en del også, kjenner jeg meg selv rett. Men det er nettopp sånn det skal være å være mor, ikke sant? :)  GOD HELG!

6 kommentarer:

 1. Alltid godt å få litt alenetid, men alltid godt å komme hjem igjen! Kjenner det selv, etter ei helg vekke kan vi liksom ikke komme oss fort nok hjem til ungene :)
  Ha ei fin helg!
  Klem :)

  SvarSlett
 2. Jeg ønsket meg veldig dukkehus da jeg var liten, men fikk det aldri. Koselig å se at jentene dine koser seg med det. Godt at de kan leke uten en masse tilrettelagt hjelp.
  Ja den under her er vel slik det er hos flere vil jeg tro. Ikke alltid det er sanheten en har så veldig lyst til å fortelle om. Men heller drømmen.
  Kos dere på tur alene. Nei det blir ikke ofte når en har mange små. Men så flott at dere har familie som kan være barnevakt. Kan tenke meg både ungene og barnevaktene kommer til å kose seg masse.
  Vanskeligst blir det nok for mor. Men kos dere masse
  Klem :)

  SvarSlett
 3. Så deilig det hørtes ut med en dag og natt for dere selv. Blir ikke så ofte når barna er små.

  Ha en fin helg

  W

  SvarSlett
 4. Hehe - likte "om meg" presentasjonen din :)
  Jeg beundrer virkelig flerbarnsmammaer! Jeg hadde aldri trodd det skulle være så slitsomt og frustrerende med en baby som det har vært her i huset de siste mnd. Og jeg tenker ofte at jeg ikke kan forstå at folk velger å få flere barn! Likevel er det noe dypt inne i meg som ønsker at det skal komme en til en gang :) Men IKKE enda! hehe...

  Nå skal jeg lese litt mer nedover i bloggen din. Ville no bare si hei, og ønske dag en god helg!

  *klem*

  SvarSlett
 5. Jenter ja.. Min eldste datter har nettopp fylt 3 år og jeg syntes det er så deilig at hun klarer å leke selv. Minstefrøkna på 1 år derimot..
  Ikke helt der på enda en god stund! ;-)

  Håper døgnet borte var bra og at dere koste dere.

  :o)

  SvarSlett
 6. Ja, helt enig! Her aktiviserer storesøster både seg selv og etterhvert også lillebror:) Kjekt når de får mer og mer glede av hverandre:)
  Kan jeg spørre hvor gamle barna dine er?

  Håper dere hadde en fin helg!
  Klem Gry

  SvarSlett