fredag 11. februar 2011

Småplukk fra hjemmets hjerte..

m1

At kjøkkenet er hjemmets hjerte stemmer veldig godt i vårt hjem.. Vi tilbringer flere timer hver dag rundt kjøkkenbordet med tegning, maling,skravling,lekser,lesing og selvfølgelig spising. Ofte når vi har gjester havner vi mange ganger rundt kjøkkenbordet selv om sofaen er ledig :)

m2

m3

m4

m5

m6

Nå er kjøkkenet tomt, det står der med et enkelt lys på benken og venter på 5 bustetroll i pysj som skal fylle veggene med barnestemmer  og gode minner..

m7

..mens veggene i stuen blir fyllt med barnesang, piano,fryderop og et illsint skrik av en 1 åring som IKKE vil ned fra pianokrakken :)

GOD HELG!

Klem Merethe

15 kommentarer:

 1. Og dere har et NYDELIG kjøkken:) Jeg elsker å sitte der og skravle (og det er vi jo gode på;)) Herlig bilde av lille Fridafrøken:) Da sees vi til uka, ikke sant?:) God helg:) klem

  SvarSlett
 2. For et vakkert kjøkken dere har! Her i huset er også kjøkkenet husets hjerte! Ønsker deg en riktig fin fredagskveld! Klem fra Livy

  SvarSlett
 3. Så koselig kjøkken du har.
  Ønsker deg og alle dine skjønninger en riktig koselig helg.
  Klem fra Jorunn

  SvarSlett
 4. For et LEKKERT kjøkken ♥ Akkurat slik jeg drømmer om;) Og så søtt med den lille kassen med Carl Larsson barna i, det var kjempekoselig ♥ Elsker de figurene;)
  Kos med pianospilling på kveldstid, tipper det ble veldig bra altså, hihi...

  Nyt helgen og kos dere masse!

  Klem Line

  SvarSlett
 5. I love your kitchen. I have actually saved a few photos of it on my computer for inspiration.
  Your message translated fine. I hope you had fun skiing!
  Blessings,
  Marcia

  SvarSlett
 6. Åååh, du har bare SÅ fint kjøkken altså, jeg drømmer og drømmer! :)

  SvarSlett
 7. Vet en ikke skal misunne noen noe. Men må innrømme at jeg misunner deg det kjøkkenet ditt. Den benkplassen da. Tenk å hatt det. Må nok få med min kjære på å ta ned veggen mellom kjøkkenet og spisestua etterhvert. Og få litt mer benkplass og mer skaper. Tror jeg har 1,5 m med benkplass og deer må jeg ha brødboks og kaffetrakter. Så da er det ikke mye igjen til å arbeide på. For ikke å si, pynte på. Jaja. En får prøve å være fornøyd med det en har. Kjøkkenet er ikke så gammelt. Og det har alt en trenger, innen rekkevidde.
  Ønsker deg en herlig lørdag, med musikk fra ei lita tulle ved pianoet :)

  SvarSlett
 8. Veldig flott kjøkken dere har. For meg er også kjøkkenet den beste plassen å være:)

  W

  SvarSlett
 9. Kjempe fint kjøkken dere har. Drømmer om skaper som går til taket:-)

  God helg

  Klem fra Annfrid

  SvarSlett
 10. Hei!
  Nydelig kjøkken!! Takk for koselige ord!:) Har hatt meg et års bloggepause mens vi bygget huset, men nå håper jeg å være på plass igjen:) Slettet alt av det gamle, faktisk, og begynte helt på ny...

  Jeg skal gjerne blogge mer om salongbordet, har fått en del spørsmål om det fra folk som har vært på besøk også;) Kommer snart nytt inlegg:)

  Ha en fin kveld!
  Klem Gry

  SvarSlett
 11. skjønner godt dere samles der. Akkurat ett slik kjøkken jeg drømmer om-

  Du er så flink til og skrive og ta bilder.
  god tirsdag

  SvarSlett
 12. Ja, det er godt å ha eit stort og godt kjøkken å smale seg på! Dåkas kjøkken var jo berre heilt herlig! Veldig fine bilder i inlegget ditt,- gir mykje inspirasjon :)

  SvarSlett
 13. meinte samle seg på...lite kjekt å "smale" seg på kjøkkenet ;)

  SvarSlett
 14. Tittei :)

  Jeg må si jeg synes du har så utrolig fint kjøkken, kan jeg spørre deg hvor det kommer fra og hva slags modell det er? Kan jeg også spørre deg hva slags farge dere har på panelen i stua? Jeg skal straks begynne på ny oppussing, med litt andre farger og stil enn forrige gang vi pusset opp, og som vanlig er jeg helt forvirra i fargeverdenen :)

  SvarSlett