torsdag 31. mars 2011

Sånn gjør vi det!

IMG_4773

Vi våknet opp til snøvær i dag! Det var to skolebarn som var litt skuffa der de gikk til skolebussen, med boblebukser på! Vi som er igjen hjemme koser oss inne i dag..

IMG_4785-horz

Vi sitter med modell-leire og lager kule figurer som ligner litt på bestefar…med selskapkjole på selvfølgelig!(under gjemmer det seg sokker med grønne og rosa striper- flott skal det være! )

IMG_4788

Også setter vi en eplekake på lunk i ovnen, og satser på at de ekstra kaloriene blir svømt av i kveld..

Jepp! Akkurat sånn gjør vi det i dag!

4 kommentarer:

 1. herlige bilder!
  ja, hvorfor ikke lage hver dag til en fest og kle oss i selskapskjole og stripete strømpebukse!

  SvarSlett
 2. Heihei kjære du ! <3
  Ser ut til å ha vært en fin dag ! :) Er mange slike prosjekt på kjøkkenbordet her i gården om dagene også - mangler ikke på kreativitet hos de små !
  Det går fremdeles trått med bloggingen for min del - selvom det nok kan ta seg litt opp igjen nå når våren er i anmars ! :) Satser på ny giv i ukene som kommer .......

  Her er det nå to nybadede jenter som er klar for havregrøt til kvelds ......
  Vi prates Merethe !
  Klem <3 Liv Elin

  SvarSlett
 3. Heizann.
  Koselig å finne på noe gøy inne når været ute ikke viser seg fra sin beste side:) Du er flink Merethe:) Utrolig fine roser! Håper dere har en kjempe fin kveld:) det fortjener dere:)
  Klem

  SvarSlett
 4. Hørtes ut som en koselig dag! Ekstra kos med slike uhøytidelige og hverdagslige dager, og gjerne med selskapskjole og fargerike sokker (det er populært her i heimen også ;))

  SvarSlett