søndag 13. mars 2011

Søndag i heimen..

IMG_4616-horz

IMG_4591-horz

IMG_4582

IMG_4576

I dag ligger vi strødd rundt her, inntullet i dyner og tepper! Neida, vi er ikke syke, vi bare daffer.. :) Vi var på farten helt til kl 24 i natt, så i dag har vi sovet lenge, spist lang frokost og bare lar Søndag være Søndag! Ute snør det litt igjen, men det er ingen ting å klage på eller henge seg opp i når man tenker på alle de som har mistet hus og hjem og sine kjære i den forferdelige naturkatastrofen!  La oss ta vare på hverandre og være gode og snille med hverandre -alltid! Vi vet aldri hva som venter oss rundt neste sving…

God Søndag! Klem Merethe

7 kommentarer:

 1. Takk for hyggelig kommentar.)) Jeg blir alltid imponert over deg, alt du får til med så mange små :-))

  nei det kan jo være grenser for hvor intr. det er å se en lysestake i forskjellige vinkler.)) Og NIB holder sikkert ikke orden på hva vi blogger om..)) Og skjønner jo at de prrimært ønsker at deres medlemmer skal blogge om interiør, det er jo mange som det er nå, og om alle som blogget litt om interiør også skulle være med...hadde det blitt en stor skare.:.:-)

  En fin søndag til deg..))

  SvarSlett
 2. Ser ut som om dere har en deilig søndag. Her ligger det også "strødd" med folk i sofaen i dag. =)

  Katastrofen i Japan er vel noe de fleste av oss tenker på om dagen, og som så mange andre ganger blir vi minnet på å ikke ta hverandre og livet vi lever for gitt. ♡

  SvarSlett
 3. jeg elsker sånne søndager - vi liker også å daffe rundt - men vi har da vært på Gudstjenesten og søndagsskolen i dag. Veldig deilig det også. Ha ei fin uke. Tone

  SvarSlett
 4. Elsker slike dager!
  Daffedager er det beste som finnes det;)
  Og jeg elsker også de nydelige koppene med fugler på, helt herlige ♥

  Huff ja, dette som skjer i Japan nå er helt forferdelig! Er så glad vi bor i Norge jeg, vi er liksom skjermet fra de største katastrofene!
  Tenker masse på alle de som har mistet sine kjære og sine hjem ♥

  Klem Line

  SvarSlett
 5. Hei Merethe! Og takk for i går :) Var fryktelig moro å møte deg og dere, nesten litt komisk ;)
  Har sitti og kikket her inne en laaaang stund nå... Du INSPIRERER meg virkelig!! Mannen din og barna dine er utrolig heldige som har en mor som virkelig står på for dem!

  Du minner meg om hvor viktig det er å ta vare på hverdagene og å gjøre dem gode for dem som er mine!! TAKK for det!! :) :)

  Hilsen meg, takknemlig to-barnsmor til to fine gutter og en kjekk mann :), som ny-inspirert gleder seg til å hoppe opp av senga i morgen og ta fatt på en ny uke :) :)

  Ps! Jeg kommer tilbake :)

  SvarSlett
 6. tit-tei! Der er du jo! :D var utrolig koselig å snakke med deg, vi ble jo avbrutt litt for fort synes jeg siden Frida våknet, men håper våre veier krysser hverandre en annen gang! :)

  Takk for gode ord, og ha en fin dag!

  Merethe

  SvarSlett
 7. Slike rolige dager gjør at man holder ut de travle...
  nydelige kopper med fugler på...hvor får jeg tak i slike?
  Klem...Ellen

  SvarSlett