tirsdag 15. mars 2011

Tidlig ute??

cats

I går bestilte vi sommerhus i Danmark til sommerferien! I dag pakker småjentene sekkene med badetøy, håndkleder, polly pocket og tannbørste..De er nå søte og da :)

IMG_4651

Nå skal ting forberdes og barnevakt finnes til morgendagen..Lille Frida på 1 år skal på sykehuset og sette inn dren, og selv om det bare er en bitteliten operasjon gruer mammahjertet seg til narkosen og hvordan hun vil reagere på den.  Jeg vet at det ikke er noen ting i forhold til det mange andre må gå igjennom, men vi mammaer er vel bare skapt sånn, vi vil jo ikke at barna våre skal ha det vondt!

Ha en fin dag!

13 kommentarer:

 1. Så nydelige de er ;)

  aldri for tidlig å pakke badetøy! Det har HAnnah gjort siden i sommer! Hun venter stadig på at vi skal på ferie til Mallorca i juni;)

  Ha en nydelig dag og lykke til med lillesnupp og operasjon! Skal tenke på dere!

  Klem fra Janne

  SvarSlett
 2. Søte jenter.
  Jeg skal ha lille Frida og mammaen med meg i bønnene mine. Tone

  SvarSlett
 3. Herlig at de gleder seg da! Har selv en liten på halvannet år som snart skal inn å få satt inn dren. Ikke noe gøy å se når de sovner av narkosen...Går jo bra, men som du sier; det er noe med det mamma-hjertet! Lykke til:) Kristin

  SvarSlett
 4. Ja, det er noe med det mammahjertet...lykke til:)

  SvarSlett
 5. Herlig med barn, de har ikke samme tidsoppfatning og pakker gjerne for sommerturen nå! Rekker nok å pakke noen ganger før avreise..

  Lykke til med operasjon, kjenner følelsen..

  Ha en finfin dag!

  Klem fra Tove

  SvarSlett
 6. Hehe, kjenner til det der! Så lenge dei klarar å pakka sjølv, er det jo heilt greitt:)

  Lykke til med operasjonen, veit kjensla.. Det går nok heilt fint:)

  SvarSlett
 7. Så skjønn;) Hihi, lurt og være tidlig ute ja ♥ Er så deilig med slike danmarksferier, og det er jo sååå mange herlige butikker og cafeer der, tipper dere kommer til og storkose dere;))

  Lykke til i morgen, det går nok veldig bra, men det er klart mammahjertet kjenner det ♥

  Klem Line

  SvarSlett
 8. Så herlige dei er da. Gleder seg nok til sommer og sol.
  Lykke til i morgen. Huff ja, det er ikke bare å la så små unger gjennomgå slike ting. Men når det er nødvendig så er det jo godt å få gjort det.
  Ønsker deg ei riktig god uke :)

  SvarSlett
 9. Så herlig!! Det fikk meg også til å glede meg til sommer og sol!!:)
  Lykke til i morgen, forstår at du kjenner det.

  klem fra Gry

  SvarSlett
 10. Så herlige jenter! Skjønner godt at de gleder seg! :) Masse lykke til for morgendagen, skjønner utrolig godt at mammahjertet gruer seg... Det går nok fint skal du se! ♥

  Og når det gjelder barnevakt som kommer, er vi like rare. Jeg liker også at alt er på stell da! ;)

  klem Frøken H

  SvarSlett
 11. Så herlig! Ungane er så spontane og skjønne :) Eg har lyst til å gi deg ein AWARD! Med dette vil eg seie at eg likar bloggen din veldig godt! Ta ein tur inn på bloggen min og sjå. Du velger jo selfølgeleg heilt sjølv kva du vil gjere med den. Ha ein fin dag :) Klem Kristina

  SvarSlett
 12. He he, mine jenter kunne gjort akkurat det samme! Håper det gikk fint med narkosen og operasjonen. Har selv hatt ei snuppe som måtte i narkose, og det var ikke lett å gi henne fra seg! Mammahjerter, ja...
  E

  SvarSlett
 13. Koselige søte små♥
  Har en award og utfordring til deg inne hos meg:))
  Ha en fin helg♥!
  Klem!

  SvarSlett