mandag 6. juni 2011

Litt røffere..

IMG_7306-horz

IMG_7322-horz

Jeg fant en stilig og diger flaske som skulle kastes her om dagen. Prøvde den her, prøde den der, med kvister i, lupiner i, på gulvet og utenfor..Men til slutt havnet den på hyllen over sofaen, med noen ruller papir fra en gammel bok. Og her synes jeg den passet fint og sofakroken ble litt røffere etter jeg byttet litt om på ting.

IMG_7353-horz

Jeg synes det er veldig kjekt å variere stilene litt (fordi jeg liker de så godt alle sammen) men prøver å holde meg til en stil og bestemte farger i hver sine rom :) De nye te-lys holderene fra Tine K synes jeg er så nydelige at jeg kjenner på meg at jeg “trenger” noen fler..De passer inn overalt!

IMG_7372

Nå sitter jeg i sofakroken med vinduene på vid gap. Det har høljet ned i hele dag, og det er så godt å kjenne den friske gode luften som kommer etter regnevær.. Fuglene kvitrer, de to minste er alt i seng og det er bare veldig godt å være til..

Ha en god kveld! :)

3 kommentarer:

 1. Så fint du har det! Slike Tine K telysestaker har jeg også veldig lyst på :)
  Her har det også høljet ned. Er så glad vi nesten ble ferdige i helga med malearbeidet :)
  Ønsker deg en god kveld
  Klem Tonje

  SvarSlett
 2. Høres herlig ut, Var ute en liten tur her i kveld, etter masse regnvær. Skikkelig godt ute da. Så flott flaske du har fått. Det ble stilig med sammenrullet papir oppi.
  Kjempefint i sofakroken din.
  Ønsker deg ei herlig uke :)

  SvarSlett
 3. Jeg bare digger den røffe stilen. Kjempefint ble det! Du er så flink du! Jeg likte spesielt godt de papirrullene i flasken, artig påfunn! .. og skilte og globusen, ikke minst. Også så artig med trådsneller også!

  SvarSlett