fredag 22. januar 2010

Ganske rart å tenke på…

i grunn.. Jeg er faktisk 5 barn mor! PICT4056  Alt går sin vante gang, og rutinene ligger inne.. Men når jeg nusser 5 myke barnekinn , og brer over dynene på 5 sovende barn før jeg selv går å legger meg, slår det meg.. Jeg er mamma til 5!!

 

PICT4077

Eller når vi sitter å spiser middag og jeg ser at vi fyller nesten hele bordet…

PICT4090

Da blir jeg så takknemlig så jeg kjenner at det nesten sprenger inni meg!!

Lille Fridamor er fortsatt ei veldig fornøyd frøken som bare sover og spiser, og lar mammaen sin sove i 7-8 timer i strekk på natten.. Men det er jo klart-jeg merker jo at det har kommet en til i hus som krever mammaen sin 100%  :)

Men innimellom….

 

PICT4095

..får jeg kanskje tid til å lage meg et lite hjerte..

PICT4106

eller kanskje ta meg en kopp kaffe…

PICT4115

 

PICT4123

eller lage i stand til bursdagskalas…

PICT3987

..for 5 åringen vår!!

IMG_0390

Marlene, familiens store tøysekopp!! mamma er så glad i deg`vennen!!

PICT3991

Vår lille skatt, som vi elsker så høyt-alle mann!!

PICT4010

God helg! :)

19 kommentarer:

 1. Hei Merethe :)
  Fembarnsmor - for en herlig prestasjon! Det er jo helt fantastisk - visst er det nok travle dager, men jeg tror nok gleden og kjærligheten ofte overskygger det. Tenk at du har bært frem FEM barn - du må være stolt, for du er superflink! Jeg blir helt målløs over hva kroppen faktisk er i stand til å gjennomføre!

  Gratulerer så mye til søte Marlene, så god hun er :) Syntes jeg ser rampen i henne ja .. hihi :)Også søte lille Frida - så snill.. sukk.. bare mine barn hadde prøvd å sove hele natten, så de bare kunne se hvor godt det var ;-D De vet ikke hva de går glipp av.. hihi ;)

  Imponernede at du rekker å lage i stand til bursdagsfest. Kjempefine og fristende godsaker :) Nydelig krans - hvor får man tak i slike blader..? Bruker du bare en vanlig jerntråd?

  Håper lille Frida fortsetter i samme spor ;-) Det hadde jo vært luksus, og så håper jeg dere får en kjempe kjempefin helg :)

  kLEMMER fra Ida

  SvarSlett
 2. Du er en hverdagshelt, Merethe! Jeg bøyer meg i støvet for deg:) Hipp hurra for overskuddsmennesker og små og store gleder her i livet :)

  SvarSlett
 3. Bare vakkert alt sammen, både bilder og tanker og ord!! Nydelig! Ha en strålende helg!

  SvarSlett
 4. Ja, det er helt fantastisk Merethe! Og DU er fantastisk! Og huset deres også:) Legger meg flat jeg! Du er til enorm inspirasjon! mange klemmer fra meg:)

  SvarSlett
 5. Satt med tårer i augene når eg las!Så rørande<3
  Kjenner att denne fantastiske følelsen!Den er så overveldande<3
  Gratulerer med dagen til 5 åringen;)
  Såååå søte jenter:)
  Klem frå Astrid:)

  SvarSlett
 6. Ja, tenk! Fembarnsmor! det er ikke småtteri!
  Gratulerer til femåringen - som har en flott mor! :)

  God helg!

  Klem, cecilie!

  SvarSlett
 7. Hei du!

  Takk for veldig hyggelig kommentar på bloggen min. Du må være så stolt som har fem små engler ♥ Jeg har tre barn selv, men kjenner jeg gjerne skulle hatt en liten til. Har alltid tenk at jeg skulle få fire barn. Nå tror jeg kanskje det bare blir tre på meg. Mannen er vel ganske fornøyd med de vi allerede har. Min minste er snart 10 måneder og jeg nyter hver eneste dag med liten baby i huset.

  Ha en fin helg og kos deg med dine nydelige fem engler!

  klem,Lene

  SvarSlett
 8. ~ Koselig innlegg. Ja du har grunn til og være stolt over den fine barneflokken din...heldige de barna som blir elsket og satt så stor pris på! Ønsker deg lykke til i hverdagen!!!

  klem fra Signe ~

  SvarSlett
 9. Happy Birthday to your sweet daughter. It is hard to find time for yourself with a large family, but it's so wonderful to have many little blessings!
  Blessings,
  Marcia

  SvarSlett
 10. Ja, det er en stor rikdom og en flott gave å få 5 velskapte barn! :-)
  Så heldige de er som har deg til mor, du er utrolig flink! :D
  Gratulerer til Marlene!

  SvarSlett
 11. Så heldig du er.
  Selv har jeg 4 jenter og 2 bonusbarn,
  men alle har flydd fra rede.
  Den beste og travleste tida var da de alle var hjemme.
  Nå gørrkoser jeg meg med "friheten" våksne barn gir meg og gleden med å være isammen med den i ny og ne.
  I dag skal jeg treffe min eldste jente og mine skjønne barnebarn.
  Hilsen også en rik mamma.

  SvarSlett
 12. Sitter her å smiler jeg:)
  Koselig innlegg du har laget.. Mamma til 5 ja..ikke mange som kan skryte av det;)
  Gartulerer til 5 åringen:)
  Klem

  SvarSlett
 13. Du er utrolig flink Merethe! Og dere har noen nydelige unger :) Hils :)

  Klem fra meg

  SvarSlett
 14. Ikke kjenner jeg deg egentlig, men du er verdens vakreste. Både på innsiden og utsiden. du beskriver alt helt perfekt.
  Nydelige jenter og gutt har du også :)
  Jeg er glad jeg "sladrer" litt med deg :D

  SvarSlett
 15. Nydelige barn, hus og en fantastisk mamma:)Godt å høre at alt er bra med dere! Imponerende innsats, Merethe, men jeg vet at du gjør det med glede og! Klem

  SvarSlett
 16. oi, så flott innlegg ! Jeg vat akkurat hvordan du føler det, det er helt vidunderlig å være mor til 5, jeg nyter de alle sammen ! Men det koster jo mye og, men gir det gladlig når jeg ser hvor mye jeg får igjen.
  Vi flytter jo om 1 dag så her e det superhektisk.Pakker akk nå, men måå ta en liten pust i bakken her inne. Kos deg med snille godjenta deres da, min baby og er snill.deilig.

  SvarSlett
 17. Kos dere masse på Fredfoss i dag :) Hadde vært koselige å hilse på, men jeg er ikke hjemme, skal i bursdag til en god venn...

  Så nydelige barn du har... Du er utrolig rik!

  SvarSlett
 18. Du er rik, Merethe!!!! Veit du, eg har faktisk fleire venninner som har fem born! Det er så fantastisk at nokre barnefamilier er så store! Sikkert mykje jobb, men du verden for ein rikdom!!!

  SvarSlett
 19. Hei hei:)
  Alt bra med dere??
  Ang den tapeten... Jeg husker dessverre ikke navnet på den (har fått det på en lapp en gang...noen andre som lurte..) Men jeg skal ta og ringe til butikken i morgen, eller se om jeg får tatt meg en tur i løpet av uken (kanskje litt vanskelig å ta det over tlf..) Skal "forte" meg alt jeg kan;) ps....venninnen din som har sendt meg mail kanskje?? Så det var en nett i sted...

  Klem

  SvarSlett