mandag 4. januar 2010

Mens vi venter...

PICT3604

…på vår lille tullemor vimser jeg rundt i huset og slipper litt av våren inn…

PICT3608

PICT3619

PICT3635

PICT3641

PICT3681 PICT3655

PICT3688

PICT3698

Så rart…termindagen er her alt! Dagene bare flyr av gårde, og det er jo helt greit sånn akkurat nå når man går høygravid :) Her hjemme tar fruen i huset det helt med ro, og jeg har ingen planer om å slite livet av meg for å få igang noe fødsel. Trultemor kommer når hun kommer, og jeg har faktisk mer sansen for å ligge på sofaen å spise sjokolade enn å jogge rundt i tynne joggesko i –15 grader.. Selvfølgelig ønsker jeg at det skjer snart, helst NÅ men jeg benytter heller tiden til masse kos med podene enn å gå å vente..å vente…å vente.. Snart kommer det ei lita snuppelure som kanskje kommer til å kreve mer av mor og far enn vi er forberedt på, og som kanskje kommer til å holde oss våkne en stund fremover. Derfor er det godt å bare kunne nyte dagene når jeg alikevel føler meg i fantastisk god form. Er dere ikke enige? :)

Men det er virkelig noen spennende dager jeg går i møte nå! Jeg kan nesten ikke vente med å snuse, nusse, klemme og stryke på en bitteliten baby…Men jeg vet at ikke det er noe annet å gjøre… enn å vente.. Men pluttselig er hun her! Vår store, lille himmelgave!

 

15 kommentarer:

 1. Det var et herlig venteinnlegg.
  Jeg er for gammel til å få flere, men kjenner forventnigen og spenningen krible i meg. Tanken på den herlige tida da de var babyer. Nydelig.
  Høres ut som du koser deg mens du venter. Det er flott. Kos deg videre :)

  SvarSlett
 2. Hei:)
  Du har en nydelig blogg:)
  Er ofte innom her.
  Håper det er greit at jeg la link til bloggen din på min:)Er Ny i bloggverden selv....
  Lykke til med den forestående fødselen:)
  Du er heldig som har en så herlig barneflokk:)
  Klem

  SvarSlett
 3. så nydelig innlegg!!!;)vekket gode minner fra tiden rett før mine fødsler også;)nydelig å se litt friske blomster...gleder meg til våren jeg nå...rydder ut julen her i dag,skjønner ikke hva folk snakker om julerengjøring,den er NÅ det trengs stor rengjøring,etter juletre og all julepynt som støver ned..masse lykke til merethe;)klem fra mari

  SvarSlett
 4. Hei kjære du! :)

  Så nydelig vårstemning det var hos deg nå! Jeg kribler også litt etter å få kasta ut jula og få inn våren her nå... men jeg må vente til jeg har energi til å sette i gang.

  Du kan tro jeg har vært spent på å høre fra deg nå... har vært innom bloggen din og tittet, spent på om babyen var kommet! :) Men det er jo bare du bare tar det med ro og koser deg den siste tida. Deter jo noe helt spesielt å bære på et liv... men vet ikke hvor mange ganger man får oppleve det igjen.

  Her slikter jeg desverre en del i svangerskapet. Har fått utvidet nyrebekken, på grunn av at livmora vokser og presser mot urinveien. Er på sykehuset hver uke til kontroller, og har en del smerter. Klarer derfor ikke å nyte svangerskapet like mye som jeg hadde ønsket... blir mer til at jeg går og venter på at det skal være overstått.

  Men alt er vel glemt når jeg endelig kan holde lillebror i armene! :) Planen er at fødselen skal settes i gang om fire uker...

  Lykke til med den forestående fødselen din!!!! Tenk å bli velsignet med en ny himmelgave, som du så fint kaller det!! :)

  Stor klem

  SvarSlett
 5. Hei hei til deg. Så utrolig mange flotte bilder. Jeg liker mye av det du viser. De rutete sofaputene dine var skjønne. Flott med ruter. Ønsker deg lykke til med fødsel, jeg gleder meg med deg. Kjenner på følelsen du har. En helt vidunderlig tid. Ha en go uke. Koselig å være innom deg. Klem fra meg.

  SvarSlett
 6. Mange flotte bilder fra huset ditt. Ble skikkelig misunnelig på den nydelige Hortensiaen din. Jeg har just ryddet ut jula her og det ble så innmari tomt..
  En ny blomst eller to hadde gjort seg
  Lykke til med fødselen

  SvarSlett
 7. SÅÅ nydelige bilder Merethe! Vakkert! Skriver til deg på FB jeg;) klem

  SvarSlett
 8. så vakre bilder og slik en spennende og hærlig ventetid du har i møte. Dette gav meg så vårstemning, hjertelig takk og masse inspirasjon:) klem fra Monica

  SvarSlett
 9. Du har et nydelig hjem!! Helt etter min smak..:)
  Lykke til med forestående fødsel!
  klem fra meg*

  SvarSlett
 10. ~ Så koselige og fine bilder...nydelige farger og nydelige blomster. Jeg er veldig glad i hortensia,både til inne, og ut på sommeren. Må du ha masse lykke til med fødsel og den lille søte som er på vei!!!
  Ha en strålende dag!

  Klem fra Signe ~

  SvarSlett
 11. Godt sagt det der, nesten så jeg skulle sagt det selv :0)) Nyyyyt dagene, og gled dere! Klemmer fra Anita!

  SvarSlett
 12. takk for kjekk helsing, då fann eg din blogg:)
  Og for ein nydeleg heim du har!! Slik vil eg vårt hus skal bli:)
  Og lykke, lykke til med den foreståande store begivenheita. Kjempe spennande!

  PS. Legg meg til som følgjar og kjem snart innom igjen;)

  SvarSlett
 13. Hei! Så koselig å høre fra deg i dag! Tenkte faktisk på deg her om dagen, om du kanskje hadde fått baby, men forstår at du ikke har det enda... men ønsker deg velig lykke til og alt godt! Det er en fantastisk ting med å få baby... Nyt tiden, og nydelige bilder du viser!!!
  Klem Kari

  SvarSlett
 14. Hei:) Jeg er innom for første gang og synes bloggen din er kjempekoselig. Legger meg til som følger om det er greit? Ønsker deg også lykke til med forestående fødsel. Du har en hærlig tid foran deg:)

  SvarSlett
 15. Ja nyt dagene! Da jeg fikk min lille skatt i august lengtet jeg nesten litt tilbake til den store magen en periode.. Du har et helt fantastisk nydelig hjem! Gleder meg til neste innlegg! :)

  SvarSlett