onsdag 30. desember 2009

Til deg, Silje!

PICT3510 

Rett før juleaften banket det på kjøkkenvinduet mitt..      Utenfor sto Silje, som vi kjenner godt fra bloggen Silje-sin med ei pakke i hånden..Til MEG!

Silje legger alltid igjen varme og koselige hilsner på bloggen, og jeg har alltid fulgt med  hennes blog, som er fulstappet med masse sjarm, kreativitet og hjertevarme!! Etter å ha blitt litt mere “kjent” via korte og lange brev på facebook, har jeg oppdaget at Silje har en tvers igjennom ekte blog, som gjenspeiler hennes nydelige personlighet!! Jeg tipper dere som kjenner henne “real” kan konstantere at jeg har rett.. :)

Kjære Silje, takk for de NYDELIGE lyslyktene jeg fikk av deg! De brenner hele tiden, og minner meg om hvor mange hjertevarme mennesker det virkelig finnes! Takk for en koselig Award, med gode ord, og sist men ikke minst- takk for alle fine meldinger i de sene nattetimer :) ALLE skulle hatt en bloggvenn som deg! <3

Klem fra meg til deg :)

 

9 kommentarer:

 1. Tusen takk til deg også snille og gode Merethe:) For den fine gaven jeg fikk av deg, og for all "skravling" på kveldene:) Setter stor pris på deg! klem fra silje.

  SvarSlett
 2. For en hyggelig gest....ingenting er så herlig som mennesker som er rause, gode og varme og gir av seg selv....nå kjenner ikke jeg Silje, men er en ivrig leser av bloggen hennes:)og jeg tviler ikke på at den jenta er snill som dagen er lang:)

  SÅ....nydelig innlegg av deg under her...som alltid, du har et fantastisk nyyyydelig hjem, og like nyyyyyydelige barn...tenk at dere venter på en slik nydlighet til. Hun blir nok like vakker som de dere allerede har...Godt å høre at dere kom dere fort etter omgangssyken. TYPISK at det skal komme på slike dager...fortsatt God romjul, og et rikitg flott NYTT ÅR...ønskes deg og dine. Med en liten baby i vente...vil nok starten på 2010 for dere bli FANTASTISK....klemmer fra Monja

  SvarSlett
 3. Jeg er så enig med deg! Har også vært så heldig å hatt Silje på døren her for en hyggelig prat. Nydelig jente.

  Ønsker deg og dine et flott og innholdsrikt nytt år og en hyggelig kveld imorgen! Vi feirer på et lite småbruk litt lenger ute i fjorden her med en vennefamilie. Det blir koselig.

  Klem Lena :)

  SvarSlett
 4. Hello,
  I saw your comment on my sister-in-law's blog today (The Eight of Us) and clicked over here. Your photos are so beautiful and restful. I would love to walk through your house and enjoy your decorating. Your children are beautiful too.
  I wish that I could understand your words, but just looking was a treat.

  SvarSlett
 5. Såå kos da:)Ja,ho har ein kos blogg:)
  Vil ønske deg og dine eit godt nytt år:)
  Gleder meg masse til å følge deg i året som kjem:)
  Klem frå Astrid:)

  SvarSlett
 6. Hei igjen:) Og godt nytt år! Håper dere har hatt en fin feiring! Må smile av kommentaren til Lena, høres ut som jeg er på alles dører:) Men det er jo veldig koselig når en møter så kjekke jenter da:) Nattaklem fra silje.

  SvarSlett
 7. Såå koselig!! Silje er god, sånn som jeg kjenner henne også! Har desverre ikke truffet henne, men håper at muligheten byr seg i året som kommer! Godt nytt pr Merethe og lykke til med den forestående fødselen!

  SvarSlett
 8. Happy New Year to you and your beautiful family. What a sweet post.
  Blessings,
  Marcia

  SvarSlett
 9. Hei :-)

  Takk for koselig kommentar på bloggen min, og lykke til med fødsel!
  Og ja du har rett, jeg skal ta det med ro. Det slo meg brått i kveld at det er ikke mange kveldene jeg har igjen som kan brukes KUN til te og film..
  Hun kommer jo når hun kommer uansett!

  Kjempe fin blogg du har :-) Jeg legger deg til i listen min jeg!

  SvarSlett