søndag 16. mai 2010

Å jeg strever så med mine små du..

..jeg har tusen ting å tenke på,du!

montasje

…passe dem, du  Alle fem, du  Holde orden i mitt hus og hjem,du..

PICT5821

PICT5859

Phu! Skal si det har vært litt av en dag! 4 spente unger hengene i skjørtekanten Jeg har bakt sjokoladekake, muffins, blåbærpai. Strøket tøy, laget middag, ammet, skiftet bleier og ryddet. Mannen i huset har vært på kontoret døgnet rundt de siste dagene, og det ble en liten utfordring i dag merket jeg. Og vanligvis legger de seg så greit og enkelt, men i kveld nektet min 2,5 plent å sove!  Er det ikke typisk!  Men nå er det meste av forberedelsene til morgendagen gjort, så nå gjenstår det bare å få huset på stell igjen! Det var jammen meg godt med en liten pause nå. Kjenne på stillheten og tyvstarte kakespisingen..   Vi skal ut å gå i det lille toget vårt innerst i bygda, leke litt på skolen og spise pølser hos farmor og farfar! Og hvis noen vil er det åpnet hus hos oss når mørket faller på :)

Ønsker dere en fin feiring i morgen!

 

9 kommentarer:

 1. Så flink du er ♥

  Det så ut som fint tøy til barna og nydelige kaker:)

  Ha en strålende dag imårra :))

  Klem ♥

  SvarSlett
 2. Jeg har bare tre barn og sliter med å ordne til de... med fem barn er det utrolig at du rekker å bake og pynte til 17 mai. Hatten av for deg ♥

  Riktig god feiring til deg og familien din!

  klem

  SvarSlett
 3. Ah!Kjenner absolutt til stresset....
  Men du,sååååå lekkert du har pynta da!
  Du er så flink att!
  No må du kvile deg litt♥
  God 17.mai feiring♥
  Klem frå Astrid:)

  SvarSlett
 4. Imponerende!

  ha en flott dag i morgen:-)

  SvarSlett
 5. Du er så flink atte Merethe!! Ha en fin dag i morgen, og kos dere masse!

  Klem

  SvarSlett
 6. Ja det kan være en utfordring. Men det ser ut som det har gått veldig bra. Herlige kaker.
  Ha en flott 17.mai :)

  SvarSlett
 7. Hope your 17th of May celebration was memorable! The city we live near has a big parade, it's this evening- we've not gone before (usually the children have colds or it's cold weather and rainy) but today is beautiful so far, so we may go- You can believe I will post pictures if we do! Your table is beautiful!

  SvarSlett
 8. Du er mer enn god! Himmel og hav for en innsats! Håper dere fikk en flott feiring av 17.mai!

  SvarSlett
 9. Takk for fint kommentar :). Eg synst dine unger e så lyse og fine... (og nydelige kjoler!). Ikkje lett det med kjøpepress (eller kjøpelyst?), men ungene våras kjeme ikkje te å huska om med hadde greengate kopper i skapet, men at de har en mamma som var hima med de, kjeme te å ha betydning for resten av livet... samt å ha noen bilder med bare en sko og gli-ned-sokker da... ;)

  SvarSlett