tirsdag 4. mai 2010

Litt fra heimen på en Tirsdag..

PICT5600

PICT5621

-red

PICT5641

PICT5646

PICT5662

PICT5669

Ser det ut som om vi har hatt sol og knallvær i dag? Vel, det har vi ikke! Solen kom kanskje frem i ny og ne, men med haggel og blåst var det neimen ikke noe koselig å være ute i dag. Derfor har vi vært inne å kost oss, laget en stabbel med pannekaker og bare sløvet i sofaen :) De to eldste har hatt uteskole ved stranden og var temmelig frosne og slitne når de kom hjem. Hva er vel bedre enn å komme inn i og spise seg varm på pannekaker?

Dagens lille hjertevarmer fikk jeg da jeg fikk se statusen til min kjære på facebook.. “ Roen har senket seg og jeg har huset "for meg selv". Jeg tenker på hvor heldig og lykkelig jeg er som har en sånn familie som jeg har fått. “

Mere skal ikke til for å glede oss ! ;)

Klem Merethe

 

9 kommentarer:

 1. Pannekaker er alltid en sikker vinner her i huset og... Huset ditt og familien din virker alltid så harmoniske og fredfullt!

  SvarSlett
 2. God kveld i stua:) Så nydelige bilder og ord! Han er god han mannen din:) Min mann ligger rett ut på sofaen her, så det er vel på tide å legge seg nå:) Vi har vært i begravelse i kristiansand i dag, så vi er litt trøtte etter kjøreturen. Sov så godt, så snakkes vi snart igjen:) klem

  SvarSlett
 3. Nydelige bilder hos deg i dag ♥ Som alltid...
  Klem Line

  SvarSlett
 4. HEI♥
  Sååååå utruleg fint du har det!
  Stua di er ein draum♥
  Masse herlege detaljar!I LIKE!
  God onsdag♥
  KLem frå Astrid:)

  SvarSlett
 5. Nydelig du har det og flotte bilder!!
  Ha en fin onsdag
  klem Tove

  SvarSlett
 6. Såå mange fine bilder fra stua di ♥

  Likte så godt den slitte hylla, skapet og stigen (var det en stige??) Skikkelig lekkert med mange vakre stillben ♥

  Rett og slett nydelig. Du har et vakkert hjem!!

  Ha en flott dag!

  Klem ♥

  SvarSlett
 7. Du har det så koselig. Flink til å sette sammen ting så det blir en flott helhet.
  Så godt når det er slik i heimen. Godt å høre at folk har det bra. Travle dager er det nok med mange unger, men det blir en god travelhet når en er to om oppgavene.
  Ønsker dere alt godt fremover. Håper våren dukker opp snart :)

  SvarSlett
 8. HErlig med oppdatering! Elsker å se på bilder fra huset ditt:) Hvor har du fått tak i det vegg-skapet ditt? Har sett etter ett sånt en stund men har ikke funnet noe. Vil egentlig helst ha to dører i det..

  SvarSlett
 9. så koselig det er hos deg...den klokken din er jo virkelig prikken over i'en.:-) herlige tags og hjerter.:-) takk tilbake for herlig inspirasjon.:-)

  SvarSlett