fredag 28. mai 2010

Med beina på bordet


Fredagen er her endelig, og jeg sitter godt plantet i sofaen med beina på bordet! Det begynner så smått å bli stille på barnerommene også, bare litt pludrelyder fra Frida og litt fnising fra jenterommet. De er litt oppspilte for i morgen er det BARNAS DAG  her i Porsgrunn, og det er så gøy! Vi synes det nesten er bedre enn 17 Mai vi :) Du kan lese om Barnas dag her  Og bor du ikke så langt unna anbefaler jeg deg å ta turen en gang!

PICT5956

Men i år er det bare pappaen og de tre frøknene som skal inn til byen å spise is, se på tog og kjøre karuseller. For lillemor  og storebror skal nemmelig være med meg på hyttetur! Vi skal besøke en av mine beste venninner på hytten hennes.Og der skal vi sitte i solveggen, få påfyll innabors i form av deilig natur og stillhet. Jeg skal nyte litt alenetid med verdens fineste guttepjokk også skal vi fyre opp grillen og sitte å skravle ut i de sene nattetimer.. Jeg gleder meg!

DSCN2264

Nå skal jeg kaste meg over tøyvasken min, jeg må få unna så mye som overhode mulig før jeg reiser! Det hoper seg skremmende fort opp om jeg ikke vasker på et par dager :) Men det kjenner dere vel til alle sammen?

Så må dere ha en fin helg, alle som skal sitte klistret foran skjermen på Lørdag, og all dere som helst styrer unna GP maset ;)  Håper dere får masse sol, litt varmere temperatur og masse løøøøv og klemmer fra familie og venner! :)

So Long!

 

5 kommentarer:

 1. Ja klesvask er det hele tiden.
  Selv om det ikke er så mange her som hos deg.
  Ha en strålende hytte tur. Kos deg masse :)

  SvarSlett
 2. Nydelige blomster du har:-) Og så koselige planer dere har i helgen, godt å få litt tid med storebror. Kjenner til den. Vi har "bare" 3 barn, men jeg synes innimellom det er vanskelig å få tid med dem alene. Kos dere masse!

  Og ang klesvask - jeg har vasket 7 maskiner i dag:-o Var en del håndklær og sengetøy, men likevel. Synes jeg kan vaske hele tida. Nå er jo klærne til guttene nesten møkkete hver dag. Ikke mange dagene de kan bruke samme bukse. Men de koser seg vel i sandkassa da:-)

  God helg!
  *lisa*

  SvarSlett
 3. Hei Merethe, kommenterer litt til deg her også jeg, har akkruat fått meg blogg jeg også, så får jeg se hvordan det går:-)

  Og du, jeg har faktisk tenkt på deg et par ganger når jeg klager over klesvasken her i huset, du har jo "noen" flere plagg som skal håndteres. Du er virkelig flink!

  Bloggen din er utrolig fin, og du skriver så mye til ettertanke synes jeg.
  Ønsker deg en riktig fin helg sammen med storebror og lillemor.
  Kos dere!

  God klem fra Marianne

  SvarSlett
 4. Så bra å slenge bena på bordet en gang i blant Merethe, det trenger en jammen etter en travel uke ;) Skjønne bilder du tar, elsker pelargonia ♥ Håper du har hatt en koselig hyttetur ;) God ny uke! Klem fra Gry ♥

  SvarSlett
 5. Hei.
  Dumpet innom bloggen din via Silje sin..
  Koselig blogg og flott familie du har!!
  Barnas dag var vi årlig med på gjennom oppveksten,men nå blir det litt langt å reise:)
  Her kommer jeg innom igjen.Håper det er greit at jeg legger meg til som følger:)
  Ha en strålende uke!
  Nina

  SvarSlett