mandag 17. mai 2010

Så var den over…

Den lange, fine, glade og bittelitt slitsomme dagen som barna har gledet seg så til!  Vi har kost oss masse, og regnet holdt seg borte vekk! Hærlig! :) Og mine tre eldste var overbesvist om at det var ene og alene på grunn av dem vi slapp å gå med paraply i toget. De hadde jo bedt i aftenbønnen om at vi ikke måtte få regn 17 Mai! Den enfoldige barnetroen.. 

red 2

red 1

nora

red 6

red 5

Nå venter jeg på take away!  :)

-Merethe

8 kommentarer:

 1. Hei vennen min:) Så nydelige bilder! Du har en fantastisk gjeng! Og take away hørtes herlig ut, det har jeg hatt lyst på i kveld også.. Men det ble polarbrød og masse sjokolade i stedet...:) Har du tid til å treffes en dag snart? Stor klem:)

  SvarSlett
 2. Så koselige bilder! Herlig det øverste med en festklar gjeng:-)

  SvarSlett
 3. You have a beautiful family! My husband's mother was telling us what a special treat ice cream is on May 17. We did not have ice cream, maybe next year ;) Visit my blog for pictures of the May 17 parade we attended this year.

  SvarSlett
 4. Åh, det var fine ord du la igjen hos meg! Tusen takk! Jeg forventer selvfølgelig ikke at du skal svare dersom jeg legger igjen kommentar her inne. Jeg skjønner jo at du har mer enn nok med dine skjønne fem! Herlige bilder fra 17.mai! Ser at dere har kost dere masse:) Håper du og lille får en flott tur til oslo! God pinse:)

  SvarSlett
 5. Hei!
  Koslig blogg. Og alltid koslig å se hvordan andre med flere barn har det. :)
  Syns jeg så eldstemann her på fotballbanen på Grasmyr 17 mai :) Herlig og fin gjeng da.

  SvarSlett
 6. Så nydelig liten flokk du har♥
  Beundrer deg virkelig, syns det å kle 2 viltre gutter i 17 mai stas var i det meste laget;))
  Ha en flott uke vidrer!

  SvarSlett
 7. Så vakre bilder av alle dine søte, små:)

  Ha en fortsatt fin kveld:)

  Klem Linda

  SvarSlett
 8. What beautiful children! I love the first picture, she is a sweetie. I enjoy looking at your blog- can't read a word of it, but I do enjoy the pictures. :)

  SvarSlett