fredag 24. september 2010

Helg!

god helg

Regnet plasker ned og løvet klistrer seg på rutene. Det er et skikkelig ruskevær her i dag og vi har bare daffet inne.. Jeg har vært trøtt som en strømpe og vært den mammaen som har svart ja til både det ene og det andre.. Jeg har ikke vært inne på jenterommet på tre(!) timer, og nå tør jeg ikke gå inn i frykt på for som vil vente meg:S Jeg har bare hørt at de har kranglet, hoppet fra køyesengen og sett at de har dratt med seg koppestell, vann og kjeks inn… Jeg har en viss anelse om hvordan det ser ut der inne, derfor sitter jeg her å blogger- det er så mye koseligere!!

God Helg, håper den blir skikkelig fin :)

8 kommentarer:

 1. Hehe.. Kjenner til slike dager,å det er da godt det å.
  Ha en flott fredag & en herlig helg.
  Klem Christina

  SvarSlett
 2. Kan tenke meg ungene har kost seg masse.
  Enkelte dager er det bare slik at en ikke orker så mye. Men en får alltid ryddet opp igjen en gang. Her plasker også regnet ned, en slik dag da en skulle ha servert nystekte boller og kakao. Men det ble det ikke noe av her i huset. Prøver å få litt maling på vitrineskapet.
  Ha ei riktig god helg :)

  SvarSlett
 3. Merethe, sounds like a lovely cozy day! Blanket forts and tea parties, oh your poor son! I love the picture of your little handful that is in the header. Stay cozy!

  Kimberly<><

  SvarSlett
 4. Ønsker deg en riktig god helg også, fra et solfylt Frøya :)

  SvarSlett
 5. Det holder jeg med deg i ♥ Jeg hadde nok gjort det samme ;)

  Nydelig bilder i forrige innlegg! Det så skikkelig idyllisk ut ♥

  Ha en strålende og velsignet helg ;)

  Klem fra JAnne

  SvarSlett
 6. Herlig innlegg! Godt å høre at flere har sånne dager innimellom :) Ønsker deg en koselig lørdag. -kjersti-

  SvarSlett
 7. Hei Merethe og vel overstått helg! Håper den har vært fiiin ♥ Ja, vi må ha lov til å ta det litt med ro i blant og bare stresse ned og slippe opp litt. Tipper at det ikke ble noen 'krise' hos deg selv om mor nøt en bloggestund for seg selv :) Her har helgen gått fort som vanlig! Synes vi løper litt fra det ene til det andre, men men.. Alt er jo koselig og morsomt ;) Fint vær her i dag og vi kjente solen varme mens vi sto og heiet frem fotballaget. Ønsker deg en fin ny uke ♥ Klem Gry

  SvarSlett