lørdag 11. september 2010

Lørdag! Enkelt og greit..

PICT7011

En skikkelig grå og regntung Lørdag! Vi har gått i hi, og utstyrt oss med Lørdagskos :)

PICT7047 Lørdagskos på BARNAS premisser!

PICT7025

Her er mannen i huset bortreist i helgen. Oliver er utepå i kveld og straks skal de to minste bråkebøttene i seng. Da blir det jentefilm, snop og dyner i sofaen på Nora, Marlene og meg :) Mine små søte veninner!! <3

PICT7016

Samtidig som jeg ønsker alle en GOD HELG, ønsker jeg også at dere skriver en liten kommentar til meg.. Jeg ser på telleren min at det faktisk er en del som er inne her, men etter kommentarene å dømme skulle man tro det helt motsatte :) Jeg blir i tvil om det er noen vits å blogge, og setter stor pris på om DU vil fortelle meg at du pleier å stikke innom :) Og kanskje du har en inspirerende blogg jeg ikke vet om? :)  Takk!

Varm klem fra meg!

 

26 kommentarer:

 1. Jeg er alltid innom deg når du oppdaterer bloggen din, du har en kjempe koselig hverdagslig blogg som jeg liker veldig godt!
  Håper du fortsetter!
  Kos dere med film og lørdagskos, det skal vi og:))
  Klem♥

  SvarSlett
 2. Jeg er inne å leser så godt som alle nye innlegg du lager etterhvert. Men det er vel slik at en ikke alltid tar seg tid til å kommentere. Det er nå ihvertfall slik på min blogg ser jeg.
  Hadde vært fint om flere tok seg tid, men slik er det bare. Blir nok skuffet mange ganger, men ikke sikkert det innlegget var noe de som var innom følte for å si noe om.
  Syns alltid dine innlegg er koselige og flotte, så jeg må som regel skrive noen ord.
  Du har så mange koselige innlegg om ungene, ting de sier og gjør, flotte interiørbilder har du også stadig. Liker godt stilen din. syns du er utrolig flink som har fem barn og et flott hjem, stadig lager du noe god mat, og dere er ofte på fine turer. Blir glad hver gang jeg ser det er et nytt innlegg fra deg. Da vet jeg at jeg får en liten kosestund.
  Ha en riktig god søndag :)

  SvarSlett
 3. Heizann du. Ikke legg ned da! Jeg er innom på bloggen din hver dag for å se om det er noe nytt! Vet jeg ikke er god på å legge igjen kommentarer, men det kan jo bli bedre:) Kansje jeg starter blogg snart jeg også! Er veldig glad i stilen din, og i deg:) klem fra Beate

  SvarSlett
 4. hei!
  høres ut som en koselig kveld hjemme hos dere!!

  klem beate

  SvarSlett
 5. Koselig med en slik lørdag! ♥

  Er nok som Fru Fjordheim sier at det ikke alltid er noe å si. Innimellom kommenterer jeg hos ALLE jeg er innom, andre ganger INGEN. Selv om jeg hadde hatt noe å si. Det er sløvt, men innimellom er hodet nettopp det.

  Men jeg er jo enig med deg, når man ser at det har vært innom 10 ganger fler enn kommentarer.... ;)

  Håper dere har en stas lørdagskveld!

  Vibeke :)

  SvarSlett
 6. Jeg er nok en av de faste leserne som aldri kommenterer.. Men synes bloggen din er veldig fin og inspirerende! :) Synes det er kjekt å lese om ungene, det flotte huset ditt og aktiviteter dere gjør sammen. Tenker det blir en koselig kveld i stua hos dere! :) Her har jeg akkurat fått lagt ned mine fire små (5 år, 3 år og to stk på 2 år) og venter på at mannen i huset skal komme hjem. klem fra en ukjent bloggleser i trøndelag :)

  SvarSlett
 7. Jeg kommenterer sjelden på blogger. Silje-sin er den eneste bloggen jeg kommenterer på en sjelden gang, pga. at den er min absolutte favoritt.
  Liker godt bloggen din også♥ du tar så fine bilder, og skriver superkoselige innlegg som man blir glad av! Ikke slutt blogginga, du har jo slikt et talent!
  Linnea♥

  SvarSlett
 8. Etter at jeg fant bloggen din for tror det er 1 uke siden ble jeg glad for som nevnt over her skriver du så godt om hjemmet ditt, hverdagsgløtt, og viser flotte bilder av herlige barn og hjem-
  Synes ikke du skal avslutte bloggen din, det ville iallefall vært veldig trist-

  Nyt lørdagskvelden, vi er ett barns foreldre for en natt, eldste er hos sin far og mellomste hos en vennine og nå er minsten i seng også-

  Klem fra Eli

  SvarSlett
 9. Hei
  Jeg er innom deg av og til, men er nok ikke vært flink til å kommentere hos deg. Jeg har også mange flere besøk en kommentarer. Noen dager kan jeg ha over 100 besøkende og kanskje 10-12 kommentarer.. Innimellom lurer jeg også på hva som er poenget med blogginga, men jeg fortsetter nå lell.

  Liker å lese om hverdagen deres med 5 barn:-)

  SvarSlett
 10. Høres ut som en bra lørdag!! Her har vi også kost oss litt inne i regnværet - deilig:)
  fortsatt god helg!
  Kjersti

  SvarSlett
 11. Eg leser hvert innlegg, og med din livsglede og positive utstråling er du absolutt en inspiratsjon til meg!
  Fortsett å blogge du!

  SvarSlett
 12. Hei Merethe!

  Jeg er alltid innom når du oppdaterer! Masse fine bilder og gode ord! Ikke legg ned!

  Klem fra Elisabeth.

  SvarSlett
 13. Hei Merethe...
  Jeg er ofte innom bloggen din,men har ikke kommentert fordi jeg ikke har blogg selv...
  Jeg blir glad av å se på bildene dine,kommentarer osv.
  Jeg har selv fem håpefulle,så jeg syns det er imponerende at du rekker :)
  Håper du fortsetter...skal legge igjen en hilsen oftere fra nå av...
  Ha en flott helg..
  Merete

  SvarSlett
 14. Hei-hei-hei, KEEP ON GOING - jeg følger jo med hele tia :D
  Høres ut som en koselig lørdagskveld forresten ;) Savner småtrolla! Vi må ta oss en tur til dere snart altså :)

  Klem fra meg <3

  SvarSlett
 15. Sååå koselig! Og dine små er jo bare så vakre, men det har jeg vel sagt før!!?? Nydelig bilde av lillejenta! Skal på jobb jeg NÅ! Ha en flott søndag! klem!

  SvarSlett
 16. Hei hå! Jeg er også titt og ofte innom på bloggen din, Merethe...og jeg liker det jeg ser! ; ) Og en ting...jeg ser ut til å være den første mannen som kommenterer? Det må vel være flere av oss som følger bloggen? Ha en fortsatt strålende helg! : )

  Hilsen Arne O

  SvarSlett
 17. God søndag ;)

  Jeg er innom hver gang du oppdaterer og prøver så ofte jeg kan å legge igjen et spor etter m,eg ♥

  Du har en herlig blogg med masse lekre bilder og nydelige innlegg!!

  Gla du finnes her i blogglandia;)

  Ha en nydelig dag ♥

  Klem fra Janne

  SvarSlett
 18. Kjenner igjen følelsen av at en likeså godt kan avslutte bloggen, for det er ikke alltid det er så mange kommentarer hos meg. Men så tenker jeg at jeg faktisk blogger for min egen del. Jeg koser meg med å lese andres blogger, og det er greit å se tilbake i sin egen noen ganger for å se når tid ting skjedde. (er sikkert begynt å bli litt glemsk, hehe)
  Håper du fortsette å blogge. Du vil bli savnet visst du slutter.
  Ønsker deg en flott søndag :)

  SvarSlett
 19. Jadda, jeg er her inne jeg vettu! ;) Og det hørtes ut som en herlig lørdag! :)

  SvarSlett
 20. prøver igjen, gikk ikke sist å legge igjen en kommentar.

  jeg er en fast leser av av din inspirerende og fine blogg.
  jeg er bare en ivrig bloggleser, pleier dsverre ikke å legge igjen kommentarer. har ikke egen blogg såderfor syntes jeg det, ja hva skal jeg si, er litt vanskelig å legge igjen en kommentar- jeg er liksom ikke en av dere.
  fortsett å blogg du for du har nok mange lesere, kan bli flinkere til å legge igjen en kommentar jeg.
  -NM-

  SvarSlett
 21. Hei!
  Jeg er innom titt og ofte:) Gøy å følge med og å se de nydelige ungene dine..... Stå på:)

  SvarSlett
 22. Mmmm... Ser deilig ut! Skikkelig koselørdag ;) Helt enig Merethe, så koselig å få en liten hilsen og så lurer en jo på hvem som er inne og titter... Kjenner det på samme måte selv mange ganger, lurer på om jeg skal fortsette eller ikke. Tenker at så lenge det gir en mye glede er det verdt å fortsette. Henger meg litt opp i antall kommentarer selv også noen ganger, men da må jeg si til meg selv at det ikke er antallet som betyr noe, men faktisk det at jeg selv synes at det er morsomt at det helt sikkert er noen som finner litt inspirasjon her selv om de ikke legger igjen spor ;) Ikke alltid jeg rekker å legge igjen spor selv heller så mye som jeg vil. Stå på Merethe, vil savne deg om du slutter! Varm klem fra Gry

  SvarSlett
 23. Jeg følger med:)
  Vakker blogg, keep it up!

  SvarSlett
 24. Jeg er faktisk innom og titter, men er så dårlig på å skrive kommentarer... Hodet henger ikke helt med for tiden ... Men alltid koselig å titte inn hit, jeg får lyst til å sette meg på første tog, legge meg på sofaen din og bli vartet opp av fruen i huset... Himmel :) ;)

  SvarSlett
 25. Jeg titter ofte innom når jeg trenger inspirasjon til hverdagen, interiør og som jeg rett og slett syntes en en flott positiv blogg! ser ut som dere har en godt familieliv!! Og veldig flink med barna! Det inspirerer meg!!

  SvarSlett
 26. Hei,

  Jeg tror dette gjelder de fleste av oss..
  Ofte man titter innom uten egentlig å hs tid til å kommentere hos alle..

  Jeg er stadig innom og legger inn en kommentar nå og da..

  Det viktigste er hvorvidt bloggingen gir DEG noe, at den tilfører energi..

  Nyt kvelden..

  Klem fra Tove

  SvarSlett