onsdag 1. september 2010

Lunere kjøkken

Med høsten kommer trangen til lunere farger.. Jeg har så smått begynt å sette kopper og kar med rosemønster og pastellfarger inn i skapene, og fått litt mer høstpreg på kjøkkenet.  Deilig! Også er det deilig når våren kommer, med lys og luft igjen :)

PICT6888

PICT6890

PICT6897

De nydelige kuvertbrikkene fant jeg hos Princess, og i morgen skal jeg sniike meg tilbake å hente putetrekk i samme serie :)

PICT6960

PICT6912

PICT6922

God og lun kveld til deg! :)

6 kommentarer:

 1. Kjempefine bilder! Jeg gleder meg sånn til å pynte med litt høstlige ting, jeg og! Har bare hundre ting å gjøre først!

  Klem fra Elisabeth.

  SvarSlett
 2. Herlig.
  Godt å begynne å forberede høstsesongen. Selv om en helst vil ha sommer hele året. Men alle årstidene har sin sjarm. Skal ha en fridag i morgen så jeg håper jeg rekker å sjaine opp kjøkkenet litt.
  Ha en flott kveld :)

  SvarSlett
 3. Så lekre bilder ♥ Nydelige detaljer og ikke minst lekre brikker!

  Ha en nydelig kveld

  Klem fra Janne

  SvarSlett
 4. Så koselig det er hos deg! Veldig fine de kuvertbrikkene... tror jeg må en tur dit jeg også. Er de vaskbare? (Sist kjøpte jeg noen på Kid som jeg oppdaget ikke var det.. lite lurt)

  SvarSlett
 5. Så koselige bilder av vakre ting :) Nå er det sommer i Stavanger og jeg skal nyte den - for nå blir det fort mørkt og kaldt igjen.

  Ha en fin dag!
  K

  SvarSlett
 6. Veldig koselig. Fikk skikkelig høststemmning av bildene dine jeg:)

  SvarSlett