tirsdag 7. september 2010

Jeg vet noe godt om deg

Livet var så lett å leve hvis enhver på alles vei, smilende kom oss i møte “ Jeg vet noe godt om deg” Men så si det, så jeg vet det, dagen får litt mer kulør, du må leve mens du gjør det, du må vise at du tør.

Og ber noen deg og hjelpe så si ja og ikke nei, det bor noe godt i alle, noen håper nå på deg. Men så si det, så man vet det, dagen får litt mer kulør, du må leve mens du gjør det, du må vise at du tør.

Glem så ikke denne tanken helt i dagens hurlumhei, du vet noe godt om andre, jeg vet noe godt om deg. Og jeg si`r det så du vet det, dagen får litt mer kulør, vi må leve mens vi gjør det, vi må vise at vi tør!

PICT6981

En liten fin sang som ble sunget i et bryllup jeg var i, i helgen :)

Sommerblomstene begynner å se tuslete ut i krukkene sine, de fleste har nok gitt opp.. Men denne skjønnheten kommer stadig med nye knopper og strekker seg mot sola.. Suger til seg det den kan av lyset og det som er igjen av varmen.

GOD TIRSDAG! Jeg skal lage noe kos til de to eldste kommer hjem fra turdag i skogen :)

Klem Merethe

6 kommentarer:

 1. En flott, og viktig tekst. Ja tenk om vi kunne gjøre det.
  Ønsker deg en herlig dag :)

  SvarSlett
 2. Ja, en god påminnelse - :)
  Blomstene ser litt stusselige ut her også etterhvert, men det blir liksom så veldig HØST når lyngen kommer i krukkene..må bare vente litt:)
  K

  SvarSlett
 3. så flott en tekst-
  og ikke minst viktig!

  Nå har jeg kost meg gjennom hele bloggen din fra sommer-påske-jul og baby-

  Og jeg kommer innom igjen, nå har jeg lagt deg til i listen min så jeg kan følge med deg og dine.

  Ha en flott høstdag:)

  Klem fra Eli

  SvarSlett
 4. Nyyydelig tekst!
  Ønsker deg en god kveld! :)

  SvarSlett
 5. Så vakre og sanne ord Merethe! De gikk rett hjem hos meg ♥ Det er så utrolig viktig budskap, prøver å gjøre akkurat dette så ofte jeg kan. Skjønne bilder fra et lunt og koselig kjøkken og så sjarmerende og vakre barn ;) Skjønne blomster også, det er nesten så jeg kjenner duften ;) Ønsker deg en fin uke videre kjære deg ♥♥ Klem Gry

  SvarSlett
 6. Nydelege ord! Fann deg på følgjarlista mi! :) Så kjekt at du har lagt deg til! Vakker blogg du har, og for ei velsigning med så mange skjønne barn!

  Ha ei nydeleg veke!
  God klem Elin :)

  SvarSlett