fredag 12. november 2010

Endelig helg ♫♥´¯`·.¸¸.♥♫ ♪♫Endelig er helgen her! Vi har begynt på den alt, ser nye filmer som har kommet i posten i dag og bare slapper av. Formen min er ikke helt på topp i dag så jeg ligger under pleddet og blir frisk til i morgen! Da skal jeg til Drammen å besøke en bitteliten frøken som kom til verden i går, også skal jeg på Babyhower etterpå :)  Det blir nok en fin helg, også skal det bli godt med noen få timer barnefri ;)

GOD HELG!

8 kommentarer:

 1. Hei Merethe.

  Kos dere i helgen...og i Drammen (min barndomsby). Her er huset vasket (iallefall nesten..) og jeg og jentene har kost oss med hjemmebakte rundstykker. Fredager er deilige! Nå venter vi på mannen så helgen kan begynne.

  Klem fra meg

  SvarSlett
 2. Hei igjen.

  Ble sittende å bla meg nedover her og kom over innlegget ditt om å være hjemme med barn. Et flott innlegg!! Jeg har også for det meste vært hjemme med mine, og det har ikke vært kjedelig! Det er jo som du sier barna mine.. Nå jobber jeg deltid og jeg er så glad for å ha muligheten til å være der for dem fremdeles.

  Det er jo ikke akkurat lukrativt (og jeg ØNSKER meg nye klær..hehe), men men for meg og for oss er dette viktigere. Skulle gjerne vært hjemme 100% men det går dessverre ikke.

  Men det jeg ville fram til er at jeg likte innlegget ditt SÅ godt!!

  SvarSlett
 3. kose dere med helg og nye filmer- høres vidunderlig ut!

  klem ellemell

  SvarSlett
 4. Så koselig:) Vi ses i morgen, Merethe:D

  SvarSlett
 5. Kos deg i helga, håper du blir fort frisk. Takk for koselig hilsen :)Tone

  SvarSlett
 6. Ha ei strålende helg Merethe ;))

  Klem fra JAnne

  SvarSlett
 7. Jeg liker den tapeten din SÅ godt! Og stua di er kjempekoselig! :)

  SvarSlett
 8. DU har det så koselig merethe:)God bedring, og kos deg i morgen:) Glad i deg:)
  Klem fra Beate

  SvarSlett