søndag 28. november 2010

Julestemning første Søndag i advent


For en nydelig morgen å våkne til! Store sneflak la seg som et teppe på bakken og på vindusprosser og rammen inn en nydelig adventsøndag! Vi satt lenge ved frokostbordet og kikket ut :)

 Barna har fått være med å pynte litt de siste dagene. De bestemte at alle hjemmelagde julenisser skulle bo i det lille hvite skapet :) Ta barna med på pyntingen, de synes det er kjempegøy!



 Også har vi som alle dere andre tent det første lyset! Ikke i en hjemmelaget adventkrans denne gangen, men det lyser like fint for det! :)


Her er det ikke noe "Litt etter litt" pynting, men vi kjører på med det vi har fra første stund! ;) Underveis vil det selvføgelig bli litt forandringer og kanskje noe nytt. Nå skinner stjernene så fint i den ene stuen, og adventstakene kommer mer til sin rett når mørket kommer synes jeg. På jenterommet ligger alle sammen å hører på Georgs magiske medisin. Alle sammen ligger på gulvet, for den bestemora kan være skikkelig skummel av og til! :)  4 lyse bustehoder helt tett inntil hverandre.. Jeg kjenner meg så rik og så ubeskrivelig takknemelig!

GOD SØNDAGSKVELD :)

17 kommentarer:

 1. Så fint du har det! Koselig å la ungene være med på pyntingen også. Mine to små lyste opp da jeg laget klar adventsstaken i dag, og det ble litt kranglin om hvem som skulle tenne lyset. Vi blåste det ut, og tente en gang til:)

  Ha en fortsatt fin kveld!

  SvarSlett
 2. Heisan Merethe.

  Så koselig og julepyntet hus du har!! Virkelig stemningsfullt og gjennomført!

  Ha en flott førjulstid:)

  Klem Linda

  SvarSlett
 3. Du har det så koselig Merethe, og høres ut som en fantastisk mamma. Ønsker deg og dine en koselig førjulstid :) Vi har også kost oss med denne første søndagen i advent, og sunget det første verset sånn delvis - var ihvertfall stas :).
  hilsen Kjersti

  SvarSlett
 4. Så herlig julestemmning det var her hos dere ! <3 Du er jammen flink til å få det koselig rundt deg !
  Høres ut som om dere har hatt en koselig 1 advents søndag .......det er fin tid vi har i vente ! <3
  Her har vi også hatt en fin dag - har faktisk fått knipset litt bilder av ungene idag og fått med oss familiemøte i bedehuset her alle sammen og avsluttet velden før leggetid med kveldsmat med hele gjengen rundt bordet......Godt med slike dager iblandt der man har ro og tid til hverandre!

  Nå skal det brettes opp armer og pakkes inn ørten kalendergaver til småtrolla - og må selfølgelig ha julemusikk ,pepperkaker og eple/kanelte til jobben ! ;)

  God søndagskveld til deg kjære Merethe -
  Klem fra meg ! <3

  SvarSlett
 5. Så koselig Merethe:) Du er flink;) Glad i deg<3
  Klem fra Beate

  SvarSlett
 6. Så koselig dere har pyntet. Viktig at ungene får være med å delta fra de er små. Vi hadde begge dei store guttene er til middag i dag. Og da måtte vi jo tenne adventslyset sammen.
  Ønsker deg ei herlig adventsuke :)

  SvarSlett
 7. Så koselig!
  jeg har lyst å pynte alt med en gang.. men har ikke helt overskudd idag! så da fikke det bli med adventstakene, også får resten bli imorgen:)

  ha en fin kveld!
  klem ellemell

  SvarSlett
 8. her snakker vi ekte julehjem ser jeg. helt nydelig! her kommer julen snikende innpå litt etter litt. men adventslyset er i alle fall tent;)

  SvarSlett
 9. For ein vakker heim du har. Snakk om gjennomført :)
  Så ryddeg og flott :)
  God veke!

  SvarSlett
 10. What a beautiful Advent Sunday you have in your home. I love the additions your children added :-)
  Blessings,
  Marcia

  SvarSlett
 11. Her kom endelig blogginnlegget jeg hadde ventet på;) Hadde så lyst til å se litt julepynt:) Veldig koselig du har det, masse spennende og flott pynt! Du er flink altså. Og det å la barna være med å pynte er jo kjempeflott, da er det ikke sikkert man får det HELT som man hadde tenkt selv, men barna storkoser jo seg!

  SvarSlett
 12. Kjempefint, Merethe! Du er flink altså :))

  SvarSlett
 13. Nydelig julepyntet hus! Jeg har ikke begynt enda.. men nå kommer snøen og da også julefølelsen!

  Du har det så lekkert og med mange vakre detaljer ♥

  Ha en nydelig dag og en velsignet (ad)ventetid

  Klem fra Janne

  SvarSlett
 14. Nydelig pyntet! Så søtt med den svibelen du hadde på hylla di i den koppen!

  Ha en finfin advent!
  Klem fra Linda

  SvarSlett
 15. Så koselig kjøkken og farger du har!! Joda, har jo hatt sjokoladekalender noen år nå, men hadde lyst til å ha ordentlig kalender iår. Denne håper jeg kan være gjennomfør bar. Du kjenner jo til utfordringen med mange du og..hehe...ha en koselig mandag!

  SvarSlett
 16. Aaaw, barnelaget julepynt er den fineste julepynten jeg vet av! <3 Jeg har prøvd flere år å få tantebarna til å lage pynt sammen med meg å legge igjen, men de skal alltid ha det med seg når de drar! :P

  SvarSlett
 17. Hohoho, fantastisk forslag, det må jo nesten prøves!! :P

  SvarSlett