mandag 15. november 2010

Snart kan vi pynte til jul!


Damer, nå er det ikke lenge før vi kan pile opp på loftet, ned i kjelleren eller kanskje ut i boden og finne frem JULEPYNTEN! Jeg vet noen har snoket alt ;)  Siden lommeboken sier NEI til store nye innkjøp av ny julepynt sitter jeg her og leter etter inspirasjon til rimelig julepynt. Det er bra det kan bli stemning med litt granbar utenfra og røde sløyfer her og der!  Kanskje du har noen gode tips du vil dele med meg? Hva bruker du å pynte med som ikke gjør lommeboken helt slunken?  Her har jeg ikke begynt med noen forberedelser i det hele tatt, bortsett fra noen små tanker om at jeg burde ta julekort bilder snart. Også burde jeg kjøpe inn til adventskalender.. Men det blir jul! I år som i fjor! Til syvende og sist er det er jeg som velger om jeg trenger å stresse eller ikke for at det skal bli jul :) 


GOD MANDAG :)

14 kommentarer:

 1. hei:)
  ja nå er det snart jul, og det gleder jeg meg til:)
  julepynt ja, jeg skal prøve meg på litt sying i år, har aldri gjort det før, men hvor galt kan det blir?! hehe.

  koselig blogg du har:)
  her kommer jeg til å komme innom igjen, legger meg til som følger jeg:)

  ha en fin dag!

  SvarSlett
 2. Gjett om jeg gleder meg til å kunne finne fram julepynten:-)

  Jeg synes pepperkaker er kjempefin og rimelig julepynt - og så lukter det så godt:-) Noen appelsiner med nellikspiker, lys, hjemmelagde hjerter og duker, og litt granbar koster heller ikke all verden, og skaper koselig julestemning.

  Kjempesøte rådyr!

  Klem

  SvarSlett
 3. De er så naturtro de reinsdyra:) HERLIG!

  SvarSlett
 4. Herlig, gleder meg til jul :)), har allerede vært en tur i kjelleren og plukket frem litt... Vel bare litt da, og ikke noe rødt enda.. Har shoppet litt på Kid i tillegg, masse fint :)

  Klem

  SvarSlett
 5. Ja, er det ikke deilig:) Nå kan vi veldig snart finne frem jula ♥ Blir kos med julegardiner på kjøkkenet og stjerner i vinduene... her er det tykt med snø i dag, så julestemningen er så absolutt til stede;)

  Jeg kan heller ikke ha de helt store utskeielsene i år, men jeg tror vi har nok pynt, så det er helt greit:)

  Ut og plukke kongler, granbar og mose, det blir så vakkert atte:)

  Klem Line

  SvarSlett
 6. Your little reinderr are sweet! We went to IKEA yesterday, they had a few Christmas things out, I bought some little reindeer cut out ornaments and 2 little red candle lanterns, that's about the only new thing I'll be adding this year. I would like to make some of the paper gift cones, I'm sure they have a Scandinavian name, I'll use cardboard and Christmas scrapbook paper that I have on hand.

  SvarSlett
 7. Jeg synes ulike bånd er uunværlig når jeg pynter huset til jul! Dersom du kjøper inn forskjellige bånd, rødrutete, maileg-bånd etc.så kan nesten hva som helst bli jul-aktig! og bånd koster jo ikke allverdens;o)

  SvarSlett
 8. Åå, jeg gleder meg til å ta fram pynten, adventsstaken og adventsstjernene!! I år tror jeg det blir pyntet tidlig til jul ;)

  SvarSlett
 9. Frukt,kongler,granbar,bånd og noen julekuler.Sett det sammen som du vil...og du har flott og billig pynt!Lykke til,hilsen fra Arneberg

  SvarSlett
 10. Ja det er godt at vi ikke behøver å gjøre mer utav det enn vi vil selv. Jeg kjøper ofte litt ny julepynt på salget etter jul. Pakker det ned med en gang, og så har jeg ny, billig julepynt å pakke opp til jul. Ellers så er det fint å pynte med hvite lys med rødrutete bånd på. Billig og fint. Kos deg med forberedelsene av julekalenderen.
  Ønsker deg en god kveld :)

  SvarSlett
 11. eg pynter med de eg har, eg og... pepperkakerformer på bånd i vinduene, norgesglas med julekaker,... gammle noteark og glansbilder... - gleda meg til juleverksted med ungene!

  SvarSlett
 12. Det gleder jeg meg til også - det er superkoselig <3
  Søte reinsdyr forresten :)

  Glad i dere alle sammen :*

  SvarSlett
 13. Gleder meg masse til pyntingen.. Blir så kos! Å er ikke mange dager igjen til 1.søndag i advent. Da starter jeg.
  Ha en fiiin dag!
  Klem Christina

  SvarSlett
 14. Jeg gleder meg til å kunne ta frem julepynten altså!! Har begynt å pynte litt med lilla nå, så kan det stå i noen uker før jeg begynner med det røde;)Det er billig å pynte med hjemmelagde juledekorasjoner av mose og lav og kongler, eller granbar. Jeg har ikke tenkt å kjøpe noe sårlig pynt selv, men hvis jeg kommer over noe jeg bare MÅ ha så kjøper jeg inn litt selvfølgelig:) Er veldig sant at man velger selv hvor mye man skal stresse til jul. Man trenger ikke syv slag kaker og å løpe som en gal på kjøpesenterene etter gaver:)

  SvarSlett