mandag 13. desember 2010

Kos!Kakao på en Mandags formiddag :)  Jeg fant en lapp fra far i huset oppi kakaoboksen i dag. Den var til meg!  Jammen meg er det fint å starte dagen med noen kjærlige ord! :)

Nå skal Frida legges for en liten lur (hjelp, som hun klår, roter og styrer om dagen! ) Og jeg skal rydde og sortere litt på barnerommene og gjøre plass til nye julegaver ;) jeg skulle ønske jeg kunne vist dere noen nydelige nostalgisk julepyntede barnerom, men her har Nora gått amok med rosa julekuler og lilla glitter.. Hun var rimelig fornøyd med sin egen innsats og sa:
"Om jeg må få si det selv synes jeg det ble kjempefint her!"
  
Joda, jenta mi..
veldig fint..

4 kommentarer:

 1. Så romantisk av Erik å legge igjen en sånn lapp, også oppi kakao-boksen da;D

  Det nytter vel ikke å bestemme hvordan julepyntet barna skal ha det på rommet når de blir litt eldre nei. HOHO;D Morsomt da:P

  SvarSlett
 2. Kjekke de jentene som vil bestemme selv, syns det var så flott det julekortbilde nedenfor, sjønne unger, her vil de ikke lengre være med på kort..

  KOS DEG MED LAPPEN, alltid kjekt med noen go ord på en mandag.

  Klem ÅSE

  SvarSlett
 3. Hei! Så koselig med sånne lapper--Vi gjorde sånnt når vi var nygifte,men så "blåste" det bort. Kanskje på tide å starte igjen? He he
  Koselig at barna får pynte rommene sine da,her går det mest i grantre og div julelys på barnerommene :) Julekort bilde av barna var nydelig syns jeg,vel så fint som om de står oppstilt og smiler på kommando :)
  Ha en flott uke.Mvh Merete Sjemmedal

  SvarSlett
 4. For en koselig lesing...har bladd meg nedover bloggen din nå, og blir SÅ glad:) Fint at det enda er noen som tar vare på hverandre. Og disse nydelige barna, helt vidunderlig å se storesøster med den lille sovende på fanget. Magiske øyblikk! Julekortet deres er bare helt flott:)
  Ha en fin uke, og en flott juletid.
  klemmer fra Katharina

  SvarSlett