mandag 20. desember 2010

Så kom Mandagen..Vips, så var Mandagen her :) Vi tar det med ro inne i dag, nå har vi hatt flere dager hvor det har skjedd ting. Vi maler litt ved kjøkkenbordet, bygger lego og rydder og ordner litt til pappsen kommer hjem i kveld :)
Håper flyet hans går som planlagt tross snøkaos, vi får krysse fingrene for det! :) 

De neste dagene skal vi kjøpe og pynte juletre og handle et par gaver. Vi har 7 slag i kakeboksene så nå er det bare å legge bena på bordet og glede seg til jul! :) Om du ikke vet hvordan du skal rydde til jul kan du finne oppskriften her, fra et juleinnlegg i fjor ;)

Hei og hå!

    Merethe

6 kommentarer:

 1. Så fine bilder du har tatt, god førjulsstemning! :)

  SvarSlett
 2. Как красиво! И как вам удается, имея пять детей, наводить дома такую красоту? В октябре этого года у меня родился первый ребенок и я не успеваю ничего....:)

  SvarSlett
 3. Godt å ta det litt med ro etter ei hektisk helg.
  Koselig juletablå du ahr tatt bilde av. Likte godt det røkelsestativet. Enkelt og fint.
  Håper virkelig at din kjære reiser ei rute som gjør at han kommer seg hjem. Lykke til :)

  SvarSlett
 4. Tusen takk for den koselige tilbakemeldingen på innlegget mitt!! Det varmet:) Og en hvit Ektorp kommer aldri inn i mitt hjem;) Selv om jeg hadde fått den gratis! Litt praktisk må det jo være;)Ønsker deg en riktig god jul!! Fine julebilder her inne hos deg!

  SvarSlett
 5. Hei. Eg har ikkje blogg sjølv endo, men syns det er veldig inspirerande og kjekt å følge med på andre sine. Din blogg er ein av dei eg er jevnleg innom. Syns du har det så fint og så har du ein heim som utstråler varme og kjærleik, slik ein ekte heim skal gjere. Innlegget ditt om julefesten der du hadde over 30 ungdommer på besøk var verkeleg rørande. Dette er det som jula (og livet ellers) eigentleg handlar om, å bety noko for andre. Takk for at du deler av livet ditt med meg og alle andre. Ønsker deg og familien din ei velsigna julehøgtid! Helsing 3-barnsmor frå Stord

  SvarSlett
 6. Hei:)

  Såå nydelig blogg, masse vakre bilder fra et nydelig hjem og helt utrolig søte barn du har ♥

  Ønsker deg en koselig julefeiring med dine kjære:)
  Legger meg til som følger med engang;)

  Klem Lise

  SvarSlett