onsdag 8. desember 2010

Onsdagsplaner..


Jeg tror det er på tide å våkne opp fra "kose seg og ikke gjøre noe" dvalen..Jo, jeg har julepyntet, og det er støvsugd under sofaen ;) Men så mye mer enn det er ikke gjort. Det er ikke lenge til Jul! 5 åringen satt og kikket på adventlysene under frokosten og sukket tilfreds " Nå er det bare 2 søndager igjen.."  Da våknet jeg litt fra dvalen, og nå lurer jeg på om ikke det er på tide å slenge teppet til side og starte forberedelsene litt..
I ettermiddag har vi fått ordnet barnevakt, så da håper jeg vi får handlet det meste av gavene. Det pleier vi å gjøre i et par jafs, så det burde gå greit. Alt blir skrevet ned hjemme hva jeg vil kjøpe til de forskjellige, også får vi gjort det på noen små timer..Jeg har heller ikke bakt noen ting enda, ikke pepperkaker en gang! Men vi skal få gjort det.. Mye må bli gjort i løpet av uken for i år blir det som i fjor. Husbonden skal på jobb i Kina...sånn rett før jul...Godt at jeg jobber best under press!

Klem Merethe

8 kommentarer:

 1. Hihi, litt av en måte og våkne fra dvalen:) Jeg tenkte faktisk akkurat det samme her om dagen, da min Kine sa at nå er det bare 2 søndager igjen:))

  Jeg har vasket litt da, og gavene er vi så og si ferdige med... gjør som dere, en ettermiddag ute på shopping med lapp, unnagjort på noen timer da:)

  Men vi må jo bake! Har skrevet handlelappen da, så er igang;)

  Nydelige barn du hadde pyntet med på bordet, jeg elsker slike små figurer ♥ Ønsker meg Carl Larssons julebarne til jul!

  Ha en herlig Onsdag!

  Klem Line

  SvarSlett
 2. Når gavene er handlet inn kan du jo sette deg under ditt lune teppe igjen, kniis....Her skal det handles gaver på fredag og bakes i helgen, så kan julen bare komme!

  Koselig å bli ferdig og så er det jo fortsatt 16 dager igjen til jul, da!

  Koselige Carl Larsson figurer, har noen selv jeg også.

  Ha en finfin handlerunde, klem Linda

  SvarSlett
 3. Du har nå gjort litt du da. Du har jo pyntet så fint med både julekuler og fine figurer.
  Håper det gikk bra med gavehandlingen i dag da.
  Jeg kjøper litt igjennom hele året. Så slipper jeg alt i desember. Men har ikke vasket noe enda. Og så blir det jo alltid en masse ekstra jobbing rett før jul. spørs om ikke rundvasken må tas etter jul gitt. Får pynte og lage litt kaker så blir det nok jul i år også.
  Ha en riktig god førjulsuke :)

  SvarSlett
 4. Godt å høre det ikke bare er meg som ligger litt etter...hihi..
  Jeg har jo i tillegg, sånn på toppen av alt begynt ,med litt ommøblering!
  Smart?? kanskje ikke, men blir veldig fint da!! Hehe.. Jobber best under press jeg å;)
  Klem

  SvarSlett
 5. Hehe..
  jeg eeeelsker å høre om andre (som deg) som tar førjulstida med ro og ikke har bakt o.l enda;o) herrrrlig!

  SvarSlett
 6. I've still got shopping to do too. It's a little easier for me now that my kids are older though. Your little red hats on those statues are so cute.
  Blessings,
  Marcia
  P.S. I'm having giveaway on my blog :-)

  SvarSlett
 7. Å så helig og dvale litt!!! Nydelig hos deg, og de julekulene i forrige innlegg var helt nydelige!!!

  Ble ikke middag, en rosinbolle på vei til kveldsøkta...;-) Huff... Men idag blri det stek med poteter og saus til middag, mmmmm:-)

  Adventsklem, Marianne

  SvarSlett
 8. Hei..de eldste mine har også sånne ønsker...ipod, playstation 3 osv..dyrere jo eldre de blir..men da får de jo også færre gaver. Men, du så flink du er til å bake da. Vet ikke hvor mange slag jeg orker å bake, for det er ofte krumkaker og marsipan som går unna uansett. Men risboller er populært, så jeg får vel ta det endag også..deilig å få unna ting litt god tid før jul da..ha en fin dag da Merethe!!

  SvarSlett