torsdag 2. desember 2010

Mot normalt!

 Det er vel ikke helt vanlig å pynte opp med kaniner foran inngangspartiet! :) Men stakkar lille søtnosen sto langt nede i hagen helt for seg selv. Nå fikk den komme opp til oss, under tak og intill vegg. Vi fyller opp med høy og prøver å gjøre det best mulig for den i de kalde dagene vi har nå! Og dere vet, så lenge det er noe å pynte på går det meste greit ;) Det er viktig at kaninene kan se og høre oss, og da passer det fint at den står rett utenfor døra:)

Nå kommer det snart to skolebarn hjem her. De har hatt juleverksted i dag, så nå tenker jeg det kommer fler nisser i veggskapet ;) Jeg prøver å samle slike ting på et sted, det betyr masse for ungene at vi har det fremme! Noe av det jeg ikke bruker har de fått med inn på rommene sine, men gaver de kommer med til MEG som de har laget blir ikke riktig å kaste etter dem slik at vi kan gjemme de på barnerommene synes jeg .Det er bare å gjøre plass i skapet :)

Nå går det slag i slag til kvelden, da skal Silje og jeg ut å kose oss med en bedre middag, og skravle litt! :)

GOD TORSDAG!

4 kommentarer:

 1. Såklart man må huske på kaninene. Vi har to kaniner og, i akkurat likt bur. Står på verandaen og er så koselig atte! Så fint dere har gjort det rundt dem da! Ha en fin dag!

  SvarSlett
 2. Hei hei:) Så nydelig den er! Klart den må være der det skjer:) Da sees vi halv åtte i kveld?:) Gleder meg! klem

  SvarSlett
 3. selvfølgelig skal man glede barna med å ha pynten deres fremme..husker selv hvordan jeg lette etter "min" julepynt blandt julepynten hjemme.. alltid stas og gjør noe med deg.. ditt nisseskap er nesten som mitt englevindu:))

  SvarSlett
 4. Eg synst kanina dokkas pynter opp inngangspartiet...

  SvarSlett