mandag 2. mai 2011

Blås i det!

IMG_5448-horz

Her i huset er vi veldig glad i musikk, og det går mye tid til spill og sang! Pappaen i huset spiller trumpet, gitar og piano, mens jeg spiller på slurva :) Nå har trumpeten kommet opp på pynt istedet for å ligge i kassen sin. Synes det gjør et hjem personlig, og man kan lage fine stillben ved å bruke instrumenter. Kanskje du har liggende et på loftet eller i kjelleren? Om ikke man vil blåse i det kan man jo blåse støvet av det? :)

Her sprang jentene rett ut etter frokost! Og snart skal den minste frøkna i seng, også skal jeg ut å nyte sola jeg også! Deilige dager vi har, sant?

Klem Merethe

7 kommentarer:

 1. Hei Hei
  Jeg har svigerfars gamle trompet liggende til pynt. Syns instrumenter er en flott ting og vise frem.
  Ønsker deg en fin dag
  Klem Tove

  SvarSlett
 2. Skulle gjerne hatt en trompet, både til pynt og bruk. Har spilt i hororkester i mange år. Men det er lenge siden nå. Skulle gjerne ha øvd meg litt på et blåseinstrument. Men det er så dyrt å kjøpe.
  Herlig med sang og musikk i huset.
  Kos deg i sommerværet resten av dagen :)

  SvarSlett
 3. Ja musikk er nydelig!! Her kan ingen av oss spille.
  Nyt tiden i sola!!

  SvarSlett
 4. Ble jo knallfint med trompeten på hyllen ♥
  Her i huset er det ingen som kan spille noe instrument, desverre...
  Men vi kjøpte fiiin gitar til eldstemann til jul, og håper han snart vil begynne på kurs;)

  Deilige dager ja, og de MÅ nytes;)

  Klem Line

  SvarSlett
 5. Så flott med den trompeten!! Her i huset er det piano det går i - pappaen og foreløpig 3 av barna spiller... og så har vi ett par gitater. Herlig med musikk!! :)

  SvarSlett
 6. Veldig tøft med den trompeten på hylla..heldige dere som kan spille.:-) jeg har gitar og piano...dessverre bare til pynt...ønsker og ønsker..men blir jo aldri noe sving på det ønske om å lære..datteren hadde en kort periode i musikken og spilte fløyte...herlig med musikalske familier.:-)

  nyt våren..:-)

  SvarSlett
 7. Så smart;) Også så fint det ble!! Kanskje jeg skulle ha hengt opp fiolinen min også? Eller.. tror faktisk ikke det er helt bra for fioliner at de ligger så mye utenfor kassen sin. Men skal prøve å finne ut av det, er jo ganske fint å pynte med ja:)

  SvarSlett