torsdag 26. mai 2011

Mamma!

 

“Her, den er til deg Mamma- jeg har tegnet deg!”

IMG_6206

OI! Tusen takk jenta mi!

Den var virkelig….

..nydelig!”

10 kommentarer:

 1. Helt utrolig skjønn tegning da!

  Klem Gro :)

  SvarSlett
 2. elsker slike barnetegninger.Tone

  SvarSlett
 3. Herlig ♥
  Riktig så pen mamma det der;)

  Klem Line

  SvarSlett
 4. Det er jo som å se deg, Merethe!! :)

  Så flink hun er! Kanskje hun kan gi Augusta et lite tegnekurs, for hun er mest opptatt av å fargelegge.
  Tusen takk for en kjempekoselig kveld sist! Jeg har, som alltid, så dårlig samvittighet for at vi ble så lenge! Ante ikke at klokka var SÅ mye! Vi må bare treffes oftere vi altså;)

  Stor klem til deg:)

  SvarSlett
 5. En herlig tegning.
  Kjempeflink jente.
  Ha ei velsignet god helg :)

  SvarSlett
 6. Fantastisk! For en flott tegning av en flott mamma. Jeg måtte dra litt på smilebåndet, for en herlig liten kunstner du har.

  Så utrolig koselig at du har kikket innom siden min og lagt igjen kommentar. Jeg er imponert over at du har 5 så tette barn. Selv er jeg nr.2 i en søskenflokk på 5, men vi er litt mer spredt i alder. Så flink du har vært!Jeg drømmer om flere barn, men nå trenger jeg å hente meg litt inn igjen etter å ha gått gravid så lenge, omtrent sammenhengende. Men det er veldig inspirerende å se hvordan du håndterer mammarollen til 5 små, jeg tar av meg hatten for deg!

  Når det gjelder kosthold og det å ta noen grep, så vet jeg veldig godt hva du mener. Det er lettere sagt enn gjort. Men mannen min og jeg kom til et punkt hvor vi sammen måtte sette ned foten og legge om kosten. Og det har gått over all forventning.
  Nå er de 1 mnd siden vi startet på lavkarbo og jeg har gått ned ca 5 kg og mannen min 8kg. Og enerigien og humøret er på topp. Vi koser oss med gode middager og bakverk. Det finnes jo så mange gode alternativer til både sukker og mel. Så jeg føler ikke at det er voldsomme endringer vi har mått gjøre. Det vanskeligste har nok vært det å omstille meg og forstå at fett ikke er farlig. Og at ved å bytte ut lett produkter med de ekte variantene, så går jeg ned i vekt. Visste du at lett majones er tilsatt sukker, men uten fett.Mens ekte majones er uten sukker, men med fett.Det har vært en del å lese og sette seg inn i, og det har vært viktig for meg å forstå hvorfor vi ikke blir tykke av fett når vi ikke kombinerer det med karbohydrater. Men det er en forvirrende mat-verden der ute. Nå har de nøkkelmerket mange lettprodukter, mens de lærde strides om det er motsatt. I lavkarboverden er kjemisk fremstilt fett(margarin)fy fy, mens meierismør er tommel opp. Så du på God Morgen Norge igår tidlig? Der snakket de om lavkarbo, og det viser seg at boken om lavbarbo er på 1.plass blant de mest solgte bøkene for tiden. Så det kan se ut som flere og flere er i ferd med å oppdage denne måten å spise på.
  Vi har blitt veldig bevisste på å spise mer grønt og bytte ut potet med andre grønnsaker. Når det gjelder barna, så får de fullkornspasta, ris og gjerne poteter. Men det er også veldig godt med blomkålsmos med fløte, istedet for potetmos:)
  En annen ting som har vært viktig for meg, er muligheten for å skeie ut. Det er helt greit med en dag i ny og ne hvor man koser meg med alt man har lyst på. Sist helg sendte jeg mannen for å hadle inn sjokolade og potetgull. Men det rare var at det var ikke mye jeg orket, det smakte jo så altfor søtt. Kroppen tåler slike utskeielser, og har egentlig godt av det, så lenge det blir en sjelden gang. Forbrenningen settes i høygir!

  Når det gjelder sukker, så har vi gått over på sukrin, helt naturlig og taes ikke opp i kroppen. Så jeg koser meg med søt te og gjerne kaffe med søt krem. For ikke å snakke om hjemmelaget is og bringerbær med fløte!

  Når det gjelder brød, så ble jeg overlykkelig da jeg fant en supergod lavkarbobrød-oppskrift. Veldig enkel oppskrift, og veldig god. Perfekt for frokost og kvelds. Oppskriften finner du ved å søke på lavkarbobrød i søkefeltet på min blogg.

  Humøret og energien er mye bedre etter jeg begynte med denne kosten. Og dette blir nok en varig endring for meg, og ikke en "diett".

  Jeg legger ut middagstips ol titt og ofte, og det er bare å spørre om det er noe du lurer på.

  oJ, dette ble jo langt. He he. Jeg synes bare det er så gøy å dele mine positive erfaringer rundt dette.

  Ha en strålende fredag med alle dine herlige små.
  Klem fra Heidi

  SvarSlett
 7. Fantastisk!!!!

  Ønsker deg en fin fredag! Klem fra Livy

  SvarSlett
 8. Den VAR virkelig nydelig:)
  God lørdagskveld til deg!!
  Klem, Merete

  SvarSlett
 9. Helt herlig!! Den må du virkelig ta vare på!!
  Ønsker deg en god tirsdag!
  Klem

  SvarSlett