onsdag 25. mai 2011

Hjertebank!

 

IMG_6187-horz

 

I går formiddag var jeg ute å kjørte med barna og plutselig fikk jeg se noe som ga meg skikkelig hjertebank! Jeg bråstoppet, rygget tilbake og myste inn mot en stikkvei til høyre..Var det virkelig..var det virkelig det jeg så?! De skjønneste og største syrinene jeg noen gang har sett! Helt ut ved veikanten i en stikkvei sto de og ropte på meg..”plukk meg, plukk meg,plukk meeeeg”  Har du sett så nydelige? Jeg har skrellet stilkene og splittet de i fire så jeg håper de står noen dager iallefall!

IMG_6166-horz

En liten stilk satt jeg sammen med noen lyserosa peoner, nydelig kombinasjon synes jeg..Bordet er dekket til to- Senere fikk jeg nemmelig enda flere blomster i stuen, Silje og verdens vakreste og snilleste Constanse :)

IMG_6162-horz

Nå skal jeg ut til jentene mine som leker i sola! Den varmer så deilig i dag :) Frida sover, jeg er ferdig med dagens husarbeid og i kveld skal jeg ut å spise en bedre middag med damene! Sånne dager liker vi :)

Ha en flott dag, dere som stikker innom!

Puss puss

7 kommentarer:

 1. Så nydelige! Jeg fikk noen syriner av mamma for noen dager siden, og syntes de stod så kort tid.. Er det et triks å dele stilkene?? Nydelige bilder du viser:) Blir glad av innleggene dine!
  klem

  SvarSlett
 2. Så fint med lysrosa syriner, eg har "bare" den lilla sorten i hagen... Alltid koselig å lese bloggen din, Merethe!

  SvarSlett
 3. Nydelige bilder!!! Å syrin lukter så godt, deilig!!

  Kos dere videre!

  SvarSlett
 4. kjære deg..du må ikke skremme meg slik. Nå fikk jeg skikkelig hjertebank. Trodde du holdt på og kræsje eller noe da du var ute og kjørte. hehe
  bra det ikke var mer alvorlig da. så koselig det så ut til at dere hadde det. klem

  SvarSlett
 5. Enig! Det er noen av de vakreste jeg har sett? Vet du hva de heter de syrinene?
  Skjønne peoner også!
  Klem Tonje

  SvarSlett
 6. Å - de rosa syrinene var flotte. De har jeg ikke sett så mye av.
  Fine bilder, og koselig blogg du har:)
  Jeg sitter å lurer på om jeg skal prøve meg på middagstipset ditt under her i dag:)

  Ha en fin dag! Klem Vivian

  SvarSlett
 7. Å, så fantastisk flotte syriner!!Jeg er så glad jeg oppdaget bloggen din, den er så koselig. Og jeg synes det er så herlig å se alt det du og barna finner på. Tenk at du har 5 barn, imponerende!! Kan jeg spørre om hvor tette de er i alder? Selv har jeg fått 3 i løpet av 2 år og 8 mnd. Dine er også ut til å være tette.
  Ha en flott torsdag. Klem fra Heidi

  SvarSlett