søndag 28. august 2011

Søndagsbilder

IMG_8897-horz

 

IMG_8857-horz

 

IMG_8928-horz

 

IMG_8917

 

IMG_8925-horz

Innevær, flamme på lysene, bibliotekbøker, hørespill, tegne dinosauruser og vaffelgjester.. Fin Søndag! Akurat som vi liker dem! :)

Ser dere orkideen i stuevinduet? Jeg kunne ikke gå forbi og la den stå igjen. Den var en smule stiv i prisen, men jeg har aldri, aldri sett en så nydelig orkide i så nydelig farge! Den skle rett inn i lyngfargene som preger stuen nå, måtte ha! 5 grener fulle av blomster.  Jeg liker å tro at jeg fortjener det, siden jeg er gressenke om dagen da husbonden er i Kina.  :) Jeg liker å tro jeg fortjener de nye putene, filleryet, det brune lille brettet, en ny Tine K lyseholder og løperne på kjøkkenbordet også. Men jeg liker ikke at lommeboka med et ble litt slunken..

IMG_8908

Ha en fin Søndagskveld`a! Klem!

8 kommentarer:

 1. Fordi du fortjener det (o:

  SvarSlett
 2. Koselige søndags bilder :)
  Fine barn du har <3


  Klem

  SvarSlett
 3. Du fortjener alt det der, og mer til! Kjempefine ting! Og femgrenet orkidè da, wow!! Si fra om du orker kveldsbesøk til uka da:) klem fra Silje.

  SvarSlett
 4. Ja noen ganger bare må en. Og du fortjener jammen å kjøpe deg litt når mannen er i Kina. Han gjør vel gode forretninger der så lommeboka blir fylt opp igjen håper jeg.
  Ha ei herlig uke :)

  SvarSlett
 5. Å så fine bilder fra din koseleg heim! Me like :) Kjekt å fornye litt iblandt, og de tingene du har kjøpt deg var virkelig fiine. Ønsker deg ei fin ny veke :) Klem fra Kristina

  SvarSlett
 6. Aa ! for noen fine soendagsbilder :) bestandig koselig med noen nytt til huset. Ha en fin uke med dine soete smaa !
  Elisabeth from France

  SvarSlett
 7. Det er så nydelige høstfarger hos deg for tiden! Jeg bare elsker den nye klokkeputa di, den er kjempekul!! Brettet var forresten helskjønt!

  SvarSlett
 8. Så koselige bilder og fine ting! Nydelige lillafargar, det er min favorittfarge! Morsomt skrive:) ein må ha lov å unne seg litt fine ting av og til! og gressenke med 5 små, det står det respekt av!!
  Ha ein fin dag!

  SvarSlett