onsdag 31. august 2011

Sofaen

IMG_9004

Til dere som lurte på hvor vi har kjøpt sofaen så er den kjøpt på Trend Møbler i Skien.  Og vi er veldig veldig fornøyd med den:)

Nå skal jeg ta med meg tuppehønene til  byen. Her  fryser de rør, bytter stoppekran og setter hele hagen på hodet. Ser ikke ut!! Og jeg skal ikke skryte på meg å si at vi har funnet en graver som er veldig rask og effektiv heller.. Men det er litt sånn typisk her i gården, det er sjeldent vi blir fort ferdig med ting! ;)

Preikas!

5 kommentarer:

 1. Kjempeflott sofa!! Ønsker meg en ny en jeg også!

  Veldig rørende historie i innlegget under. Noe jeg skal ta med meg i læreryrket. Det er viktig å si at vi setter pris på menneskene rundt oss, men fort gjort å glemme. Lurt å skrive det ned.

  Ha en fin dag! KLEM!

  SvarSlett
 2. Trur det må ha med antall barn å gjære ;) - ting tar tid... vi (les mannene i familien) har lagt ny drenering og isolert kjellerveggen... hagen er en eneste moldhaug... der e så mange projekter eg kunne tenkt meg bli ferigt med, men roma ble ikkje bygdt på en dag heller ;)

  SvarSlett
 3. Kjempekoselig i sofakroken deres;) Så kjekt med plass til mange romper;)

  Greit å rømme litt når alt står på hodet, og det ikke er så mye man kan få gjort for å hjelpe;)

  Klemmer

  SvarSlett
 4. Sofakroken deres er veldig koselig ;-)

  Ha en fin onsdagskveld! ;-D

  SvarSlett
 5. Veldig koselig sofakrok - og veldig veldig koselig blogg du har! Du deler så mye fint med oss lesere - som den du har skrevet i dag - lørdag, og Marks historie. Takk :) Og så har du et veldig vakkert hjem, med noen aldeles nydelige unger :) Det er lett å se at dere har et hjem fylt med kjærlighet, omsorg og glede <3

  Lykke til videre - jeg gleder meg til å følge deg videre i bloggen din :)

  Klem fra Monica

  SvarSlett