fredag 11. september 2009

Akk ja..

Jeg er i det tenkende hjørnet for tiden.. Hver kveld sitter jeg med hodet på skakke, eller i hendene og kikker på den gamle malekrakken. Jeg var jo fast bestemt på å male den. Med en gang jeg så den blinket det et neonskilt med teksten HVIT foran øynene mine.
Men så har det seg slik at gjestene vi har hatt her den siste uken sier at jeg ikke må FINNE på å male den! Men jeg har jo aldri vært glad i ting som ser SÅ slitte ut! Og hadde jeg visst at den kanskje skulle få ha litt av den fargen det engang var på den, ville jeg vært mere bevisst på hvordan jeg brukte pussemaskinen..
Nå er jeg i tvil..Skikkelig i tvil! Og jeg trenger hjelp! Skal jeg la krakken være et stillben av et rakleverk, eller skal den få hvitmaling på seg??
Og dum som jeg er tenker jeg ikke på at det bare er et par stk som vet om bloggen min..

5 kommentarer:

 1. Den så jo veldig fin ut som den var nå =) Men siden du hadde bestemt deg på forhånd og male den så hadde jeg gjort det... samme hva alle andre sier.... Jeg satt med brune møbler i 1,5år fordi alle mente det var så pent.... angrer så på at jeg ikke malte de før... =)Liker stua mi såååå mye mer nå =)

  SvarSlett
 2. Jeg ville malt den. Jeg er heller ikke glad i ting som ser SÅ slitt ut ;) Jeg liker heller noen slitte detaljer :)

  SvarSlett
 3. Det var Tone Nebo ;)
  Koselig at du har interiørblogg igjen, du har jo veldig fin stil!!

  SvarSlett
 4. La den være siden du spør! Syns den er kjempefin sånn den er!!

  SvarSlett
 5. Den er fin sånn som den er, men blir nok veldig fin hvis du maler den også. Det spørs jo hva slags stil du har ellers, om du har flere slitte ting eller ikke.. Men det aller viktigste er å gjøre det du synes er best;)Ikke hør så mye på andre, det er jo ikke DE som bor der;)

  SvarSlett