tirsdag 29. september 2009

Gleder og velsignelser for meg..

Den store gleden og velsignelsen over en voksende mage.. Gleden over å være mor
Velsignelsen over å ha rent klart vann fra springen...


..og nok ved til å varme oss på kalde høstkvelder...Velsignelsen over å kunne kle på barna rene pysjer, og legge de i en ren og varm seng..
..og kunne åpne vinduet og kjenne den deilige friske, klare hørtluften..
..Og få roser av en god venn som har prydet mitt bord i 2 uker (!)Nyte synet av et eplespisende barn.....Og kunne henge sengetøyet ut av vinduet mens sola stråler fra en knall blå himmel...
Å ta på rent sengetøy, og ha lesestund i senga med mine himmelske skatter før stillheten senker seg i huset..
Håper alle har det like godt som jeg! :) Fortsatt god kveld

11 kommentarer:

 1. For et nydelig innlegg!!! :) Visst er alt det du nevner der en velsignelse! Det gjelder bare å se de rike skattene man har i hverdagen...
  PS: Har en mistanke om at vi kanskje deler oppfatningen om at det finnes en Far der oppe også?... Som gir oss alle disse velsignelsene..

  SvarSlett
 2. Så NYDELIG skrevet Merethe. Vi er veldig heldige. Jeg er så glad for at du har begynt å blogge igjen! klem fra silje.

  SvarSlett
 3. Så nydelig skrevet! Vakkert!! :)
  Så flotte de figurene var. Kanskje du vil titte innom bloggen min og fortelle meg hva de heter? Er det Willow tree?

  For en herlig blogg du har! Glad jeg fant denne! :)

  Klem, cecilie

  SvarSlett
 4. N Y D E L I G E tanker!
  Må bli flinkere å tenke slik!
  Kjekt og ha deg tilbake:)
  Klem!

  SvarSlett
 5. Hei Merethe! Jeg slettet deg som facebook-venn og allting :-) Men føler vel ikke at jeg kjenner deg sånn på årn'tli', dem jeg har som venner der er dem jeg kjenner godt, see?

  Men du virker som ei super jente altså! Følger med på bloggen din jeg nå da :-) Har startet igjen selv ;-)

  SvarSlett
 6. Hei på deg..
  Silje har lenge snakket om bloggen din, så nå måtte jeg titte innom. For noen skjønne små du har og et nydelig innlegg. Vi har så utrolig mye å være takknemlig for, føler meg velsignet som får ha det så godt;)
  Ha en fin helg da..
  Klem

  SvarSlett
 7. Hei! For en nydelig blogg du har..! Her kommer jeg til å følge med. Jeg har ikke en egen interiørblogg, men synes det er fantastisk kjekt å se hvordan dere har det. Du har noen nydelige barn!! :) Jeg er noen år yngre enn deg, men er også hjemmeværende, med mine fire små. Lykke til videre! :) Mvh Rannveig H

  SvarSlett
 8. Virkelig en flott blogg du har! Fant den ved en tilfeldighet nå. Nydelig innlegg, vi har virkelig mye å takke for. Flott! Fint å finne en kristen blogger. :)

  SvarSlett
 9. Hei. Så koselig blogg du har.
  Ja det er viktig å stoppe opp i hverdagen hva som virkelig er viktig her i livet .

  SvarSlett
 10. Åhhh, så nydeleg... Vi har så uendeleg mykje å takke for! vi må alle passe på å ta nokre stunder kvar dag og takke for at vi har det så godt.

  SvarSlett
 11. Så fin blogg du har! Takknemmelig for at jeg fant den.Disse velsignelsene du skriver deler jeg med deg! Mange ganger har jeg tenkt slik:tenk at ungene mine kan legge seg i rene,gode senger,gode og mette,det er fred utenfor huset vårt,ikke krig og opptøyer,vi bor i et velsignet godt land med rett til å tro og tenke det vi vil. Det er lykke det! Ikke det som ligger i fremtiden,feks. når vi har oppnådd noe,klart noe eller vunnet noe osv.Lykken er nå,i hverdagens øyeblikk! Bless you! :-)

  SvarSlett