fredag 25. september 2009

Heklet babyteppe

I sommer spurte jeg ei bekjent av meg om hun ville være så snill å hekle et teppe til den nye babyen vår.. Jeg elsker alt som er hjemmelaget, men jeg verken strikker eller hekler selv..

Forrige helg kom dette skjønne teppet i en gavepose, sammen med 4 par små selbuvotter til barna.. O` du skjønne, her var det farger helt etter min stil, og jeg ble helt forelsket! Skjønt, hva? Den hvite vuggen kommer fra svierforeldrene mine og går på rundgang i familien når noen har behov for den..Jeg synes den er så skjønn, og har den gjerne selv om jeg ikke har behov for den :)

Det hvite overlakenet har jeg arvet, og pynter opp dynetrekk som kanskje er litt "kjedelige" fra før av.. Elsker det!..og det hvite teppet har min kjære eldste søster heklet, og jeg er så glad i det!

Nå strikker hun forøvrig hentesett til meg, det yndigste du kan tenke deg! Og min nest eldste søster strikker også et hentesett.. De er helt fantastiske! Hva skulle man gjort uten søstre..
Kronen med lys er kjøpt i Blåvand i Danmark, den lille brevholderen fant jeg på loppis og gav den litt maling og stempel. Notatboken er kjøpt på Søstrene Grene
Så vil jeg som hør og bør ønske dere som er innom en riktig god helg! Her er det helgvasken som står på tur, selv om jeg heller har lyst til å sitte her og nippe til en kaffekopp!..Men man kan ikke alltid gjøre som man lyster heller... :)
2 kommentarer:

  1. Så gøy med hjemmelagde ting... Jeg også elsker det! Skulle gjerne kunne hekle mer enn jeg gjør, det er bare på amatørnivå (men gøy er det!)

    Nydelige ting du viser... Kan tenke meg du har et vakkert hjem!! ;)

    SvarSlett
  2. Hei Merethe:) For et nydelig teppe! Kjempeflotte farger. Skulle ønske jeg kunne strikke og hekle, er jo å mye fint man kan lage! Gleder meg til å se enda flere bilder fra ditt flotte hjem! GOD HELG ♥

    SvarSlett