fredag 25. september 2009

I stua..

..har vi tent lys og ønsker helgen hjertelig velkommen! Når mørket kom benket vi oss rundt langbordet og spiste ungenes favoritt-taco..

Nå sitter de med pappen i sofaen og ser Madagaskar 2- men jeg synes jeg kan merke et par øyne som blir smalere og smalere.. Men å legge minstemor mens pappen sitter å ser Madagaskar og hyler av latter- det er vel lettere sagt en gjort :)
Denne lykten ble til på null komma niks i formiddag, litt decopapir, og vips! :)Jeg må ha 10 innlegg for å komme meg inn i NIB igjen- litt kjedelig for jeg har på en måte ikke nye ting å vise sånn i hytt og pine..Derfor får dere svelge dere gjennom noen slike innlegg, sånn at jeg får kommet meg " inn i varmen" igjen :)
Nå sitter jeg her og gjesper ved kjøkkenbordet.. Jeg tenkte jeg skulle ta frem pensler og maling for å male den gamle krakken.. men...gjeeesp! Kanskje i morgen..
Håper dere har en deilig kveld..Alene, i en armkrok, eller med gode venner :)


7 kommentarer:

 1. Hei hei til deg. Så utrolig flott stue du har. Dette er du god på. Koselig å følge med deg. Jeg lærer mye av dere flinke bloggdamer. Ha en god helg. Vennlig hilsen Therese.

  SvarSlett
 2. Hei frue:) Jeg skulle akkurat til å spørre om du har registrert deg hos NIB! Så dumt at du må ha ti innlegg først, de har visst blitt ganske "strenge" der. Hvis jeg kan komme med ønske, kan vi jo kanskje få se litt fra barnerommene?:) Stua var ihvertfall kjempelekker. jeg synes du rekker alt jeg, fire små, en på vei, og et nydelig hus! Du er flink:) klem

  SvarSlett
 3. hei søte deg :) Ja, jeg kunne jo vist litt fra barnerommene, og kjøkkenet er jo nesten ferdig nå, så jeg skal nok kunne komme meg kjapt opp på 10 ;) Problemet er bare det at da har jeg jo ikke så mye annet å vise frem senere :D Tenker jeg tar penselen og drar over et par prosjekter, så da er det jo litt å blogge om..

  Takk for at du kikker innom og legger igjen kommentarer, det er så koselig! Nå har jeg lagt isammen en svææær bunke med tøy, sofaen neste ;)

  SvarSlett
 4. Man trenger jo ikke ha noe nytt å blogge om bestandig:) Bloggen min er 2 år (i morgen faktisk), så her blir det veldig mange gjentakelser.. Jeg har ihvertfall veldig lyst til å se mer fra ditt flotte hjem! Skulle nok lagt sammen litt tøy jeg også, eller gått løs på strykehaugen:) Men i kveld har jeg ikke gjort så mye fornuftig gitt:) Ordnet det seg med den lille pusen forresten?

  SvarSlett
 5. Så koselig blogg! Sveipet innom via Silje-sin!

  Ha en fin mandagskveld!

  SvarSlett
 6. Helg= Taco!!hehe... Helgene går aaaaaaaaalt for fort..

  God ny uke til deg:)
  Klem

  SvarSlett