søndag 13. desember 2009

Bamsejakt og belønning...

Vi har vært på bamsejakt i kveld! På kaninbamsejakt.. For lillemor får selvfølgelig IKKE sove uten begge kaninbamsene sine, og av erfaring vet jeg at da er det bedre å bruke tid på å lete enn å prøve å få henne til å sove. Så da var det bare å endevende alt av lekekasser, dyner, sofaputer og slikt.. Jeg måtte få med meg resten av gjengen til å hjelpe meg, det er sannelig ikke lite lett å ligge på alle 4 å lete etter bamser under senger og sofaer lenger. Jeg måtte utstyre et par av de med lekepistol og solbriller slik at vi ble til "hemmelige spioner" alle mann, på jakt etter den forsvinnede kanin. Klart det er mere spennede å hjelpe til da! Og med lysene dempet var det nesten så de ikke turde å lete under senga. Men vi fant den!! Og lillemor ble lykkelig og la seg med et stort smil rundt munnen..

Små spioner trenger belønning for en hard jobb, og "sjefen" fant frem noen av julens småkaker, adventsboken og favorittboken om julemusene.. Deilig rolig stund ved bordet, uten den minste masekoppen til stede.. Jeg tror jeg sier meg ferdig med julens bakst.. Barna er så små enda at de er godt fornøyd med pepperkakene vi har bakt, og min mann og jeg er heller ikke så veldig "kakemennesker" men litt må man ha, og her er noen av julens "must"..
Pepperkaker, kransekake, Sarah Bernard, kokosmakroner og havregrynskuler. Også har jeg en veldig god mamma som pleier å forbarme seg over meg, og stikke til meg en smultring eller to.. :)

Og vet dere, i morgen kommer min kjære hjem! Disse to ukene har gått vanvittig fort, heldigvis! Og barna har vært så greie at de burde få halve Lekeplaneten i julepressang!
Jeg ligger godt ann til jul, noen flere gaver skal pakkes inn også skal det bare vaskes litt mer, og kanskje pyntes litt til. Ja, også har jeg en sykehusbag som må pakkes, men det tar vi sånn på tampen ;) 3 uker igjen termin!!
Riktig god kveld, og en god uke ønskes til de som måtte stikke innom.
ps: jeg fikk en award av deg Silje, med de godeste ordene skrevet om hvorfor JEG fortjente den.. Jeg har ikke glemt den! :)

7 kommentarer:

 1. Såå koselig! Har lest litt juelfortellinger her ikveld vi også, kos! Er så koselig her inne hos deg! Kos dere!

  SvarSlett
 2. Julefortellinger er det koselig å lese. Har ingen som vil høre på lenger så jeg leser for meg selv. Tar frem dei gamle bøkene hvert år til jul. Så da er det bare å krølle seg sammen og kose seg. Høres virkelig ut som dere hadde ei koselig stund sammen. Kan forstå at det er godt å være i rute med juleforberedelsene.
  Ja det blir nok godt å få heim mannen etter to uker selv om det jo går greit å være alene når en må.
  Ønsker deg ei flott uke :)

  SvarSlett
 3. Å der er det igjen!!Desse herlige,levande,varme å morsome innlegga dine:):)Å sååå mange fine bilder:)
  Må seie at du er utruleg som klarer alt dette med STOR mage å fleire små med mannen vekke!!
  Pluss det LEKRE huset!!!
  IMPONERANDE!!Rett å slett;)
  Ønsker deg ei fin ny veke:)
  Stor klem frå Astrid;)

  SvarSlett
 4. Måtte kikke innom deg og takke for den utrolig koselige kommentaren du skrev inne hos meg! Det stemmer at du har sett huset i et interiørblad (Bolig pluss). Det var i januarutgaven (eller var det februar?) nå i år. Kjempehyggelig at du følger, håper det er greit at jeg legger deg til bloggrollen min?
  Må si jeg er stum av beundring for din kreativitet, energi og skaperglede - høygravid og alene hjemme med barn! Fantastisk! Klemmer fra Tonje

  SvarSlett
 5. Ntåå, det så skikkelig koselig ut på de bildene! Kan tenke meg det er deilig å værra ferdig med julebaksten ;) Nå gjenstår det bare å spise dem, og det er jo det aller BESTE :D
  Vi snæiks :)

  SvarSlett
 6. Hei på deg Merethe!!! Åh, for en lykke å komme tilbake til en så fantastisk hyggelig hilsen på bloggen min da:-) Jepp, det stemmer. Lilly, som tulla heter var i Varden i går. Hadde 1-årsdag, og da må jo bilde i avisa. Jeg er også porsgrunnsjente, men bor i Ula i Larvik. Midt mellom Larvik og Sandefjord, men jobber i NRK i Porsgrunn. Superhyggelig at du stikker innom bloggen igjen, jeg skal følge med her hos deg:-) Kjempeklem fra Kristin

  SvarSlett
 7. Ligger forresten en award og venter på deg inne hos meg:-) Klem klem

  SvarSlett