mandag 14. desember 2009

Litt julestemning til deg en Mandags formiddag..I dag daler det store tykke snøflak ned fra himmelen og har lagt seg som et hvitt tynt teppe over vissent løv og triste farger.. Så nydelig! Og jeg som skulle stelt hus og skiftet på senger sitter heller ved kjøkkenbordet og bare kikker ut.. :) God Mandag!

7 kommentarer:

 1. Jeg har også på planen min at jeg skal skifte på senger og vaske godt på soverom og bad i dag. HAr vært å trent og handlet. Så nå må jeg nok snart sette på litt rask julemusikk å komme i siget.
  Det var meldt snø her i dag, men det er ikke kommet noe særlig enda. Ikke at det er så farlig. Dert er kvitt på bakken. Holder i massevis for meg.
  Ha en ritkig god dag :)

  SvarSlett
 2. Det der er en av mine favoritt julesanger.. Carola er stadig i CD-spilleren nå for tida. :)
  Kos deg videre!

  SvarSlett
 3. Å, den sangen er så fiiin <3

  SvarSlett
 4. Ja, denne sangen er kjempefin! Har kost meg og lest de siste innleggene dine her. Du er så flink til å skrive og det virker så koselig hos dere bestandig! :) Og nå har du vel mannen din straks hjemme igjen også, tenker det blir godt for deg!Ha en god kveld/natt;)

  SvarSlett
 5. I just added your blog to my favorites list. I wish I could find a way to translate. It's beautiful.
  Blessings,
  Marcia

  SvarSlett
 6. ~ Elsker den sangen. Jeg er ofte innom deg men veeeldig lenge siden jeg har lagt til en komentar på de flotte innleggene dine. Så no måååtte jeg bare logge meg på og ønske deg og dine en kjempe fin og God Jul!!! Nydelig pyntet til jul hos deg.

  Klem fra Signe ~

  SvarSlett
 7. Koselig blogg du har Merethe!
  GOD JUL til dere alle :) Jeg er hjemme på Ulvøya og nyter juleferien til fulle! Klem fra meg :)

  SvarSlett