fredag 10. desember 2010

Å jeg strever så med mine små, du..

" Å jeg strever så med mine små, du
jeg har tusen ting å tenke på ,du!"



 Eller, jeg strever kanskje ikke så mye med mine små, men tusen millioner ting å tenke på, det har jeg! Akkurat som du, og som nabodama :)  I morgen reiser kjæresten til Kina, og nå skal det forberedes, handles og planlegges! Mens han er borte skal mor ordne kostymer til juleskuespillet, være med på juleavslutting, bake litt til og planlegge og gjennomføre en skikkelig fest med gode venner, ca 20-30 av dem :) Festen skal være her hjemme, men kjæresten rekker ikke komme hjem! Men jeg har noen flinke jenter som vil hjelpe til! :)  I løpet av to timer forrige dagen fikk vi handlet nesten alle julegavene, og i løpet av gårsdagen ble kakebokser og fryser fyllt med juleknask! :)  jeg er effektiv bare jeg kommer i gang! ;)


 Nå skal jeg skrive og sende julekort til venner og kjente, tenne litt lys og fylle stuen med røkelselukt.. Det er viktig å slappe av og nyte innimellom..La verden stoppe opp og kose seg med jentene, tulle og tøyse med verdens beste tullemor som lager grimaser og skviser fiskepudding mellom fingrene sine.. Ta 5 minutter og bare kjenne på hvor godt det er å være til!



"Passe dem, du
alle fem, du
holde orden i mitt hus og hjem du!"

GOD HELG ALLE SAMMEN :)

11 kommentarer:

  1. Så herlige bilder;) Her strever jeg med mine to i dag;) De har tømt duploen ut over hele gulvet, og er ikke så interesserte i å rydde opp igjen! Og det er vel på tide å komme ut av pysjen snart også?;) Jeg tenker uka E er borte kommer til å gå kjempefort! Det er jo sånn når man har mye å gjøre! Plutselig er han hjemme igjen, og plutselig er det JUL;) Snøen daler ned ute også, så nydelig! Ønsker deg en flott helg, si fra når du vil ha besøk av skravla med støttestrømpene;) klem

    SvarSlett
  2. Så flink du er Merethe:) Glad i deg!
    klem Beate

    SvarSlett
  3. Å, så koselig innlegg da, tante :)
    Likte bildet av Marlene og Mina - kan tenke meg de koste seg verre!
    Og så herlige bilder av minstesnuppa da! :)
    Vi får komme å besøke dere snart! Synd vi jobber når du skal ha julefest :/ Men vi kommer en annen gang istedet vet du :D
    Kos deg videre med juleforberedelser!
    Klem :)

    SvarSlett
  4. Søtt, håper du lykkes i alle dine tanker og gjøremål :D

    SvarSlett
  5. Du er så flink du, Merethe! Kanskje jeg kan bli så flink engang jeg også;) Hadde vært bra!

    SvarSlett
  6. Så herlige bilder...
    Flink du er!
    Sendte deg en mail som du gjerne må titte på:)
    Klem

    SvarSlett
  7. Flink du er Merethemor som klarer alt alene når Erik er borte.. Dyktig husmor:-)
    Klem fra meg..

    SvarSlett
  8. Du er flink du! Krysser fingrene for at uken uten mann går fort,å plutselig er han hjemme igjen. Da får dere ha litt kjæreste-tid sammen. Er herlig å kunne nyte et godt måltid ved spisebordet,men levende lys & rolig musikk i bakgrunn.
    Ha en herlig helg!
    Klem Christina

    SvarSlett
  9. Bra jobba, Merethe! :D Gleder meg veldig til julefest hos dere, altså (da ble det hos dere til slutt da;D). Bare si i fra om du vil at jeg skal ta med noe til julefesten. Juleklem:)

    SvarSlett
  10. Gleder neg til fest hos deg...det blir snasent! Godt du tar deg noen pauser innimellom og kobler helt ut. Det er veldig lurt ;) Nyt førjulstiden...så sees vi neste helg!

    ArneBarnet :)

    SvarSlett